Traktör Şarampole Uçtu: 1 Ölü, 2 Yaralı

Traktör Şarampole Uçtu: 1 Ölü, 2 Yaralı

Gaziantep’in Nizip ilçesine bağlı Salkım Mahallesi yakınlarında kar yağışı sebebiyle kontrolden çıkan traktörün şarampole uçması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde doğum yapan kızlarını ziyarete giden Müslüm Yazar’ın (65) kullandığı 27 NB 399 plakalı traktör, Salkım Mahallesi yakınlarında kar ve buzlanma nedeniyle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kaza sonucu devrilen traktörün altında kalan Müslüm Yazar hayatını kaybederken, traktörün römorkunda sandalye üzerinde yolculuk yapan sürücünün eşi 52 yaşındaki Gülizar Yazar ile torunu 16 yaşındaki Semih Yazar savrularak yaralandı.
Olay yerine çağrılan itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımı ile uçurumdan çıkarılan yaralı babaanne ve torunu, Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaralılardan Semih Yazar’ın durumunun iyi olduğu, Gülizar Yazar’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Kazada hayatını kaybeden traktör sürücüsü ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.