Tümsiad Özkeçeci’yi Ziyaret Etti

Tümsiad Özkeçeci’yi Ziyaret Etti

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi, Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
TÜMSİAD Başkanı Cuma Çekici ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti’nin yeni İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’yi makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında dernekleri hakkında bilgiler veren Çekici, KOBİ’lerin ağırlıkta olduğu bir üye profiline sahip olduklarını söyledi. KOBİ’lerde 3 yıl Avrupa birincisi olmayı başaran bir dernek olduklarını belirten Çekici, “Türkiye genelinde 13 bin 500 üyeye ulaştık. Çok hızlı büyüyoruz. Gaziantep’te de etkili çalışmalar yapıyoruz. Avrupa’da 15 ülkede yapılanmamızı tamamladık ve şubelerimiz açıldı. Çok hızlı büyüyoruz. Aktif bir çalışma şekli ile daha da büyüyeceğiz” diye konuştu.
Çekici, Gaziantep Şubesi olarak hep ilklere imza attıklarını söyleyerek, “TÜMEXPO Fuarı’nı İstanbul’dan sonra ilk açan kent olduk. Çok önemli bir fuardı. 200’den fazla alım heyeti geldi. Sadece Fransa’dan gelen heyetin 15 milyon euroluk bir bağlantı yaptığını biliyoruz. Sonrasında da birçok iş bağlantıları oldu. Yaptığımız ziyaretler ve iş birliği içerisinde görüşmelerle kentin sorunlarına da eğilmeye çalışıyoruz. Tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte elimizden geleni yapıyoruz. Hiçbir zaman kişisel taleplerimiz olmuyor. Hep derneğimiz ve kentimiz yararına olan işlere imza atmak istiyoruz” dedi.
Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci de yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında, “Bize güvenin. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve ekibine güvenin. Başbakanımız Devlet adamlığının yanı sıra siyasi kimliği ile de mükemmel bir insan. Ona ve ekibine ayakta kalması için dua edelim. Emin ellerdeyiz. Ülkemiz çok daha iyi yerlere gelecek. Sizlerin de desteği ile başarıya koşmaya devam edeceğiz. Güveninizi ve desteğinizi esirgemeyin” şeklinde konuştu.