Türk milleti asla diz çökmez!

Türk milleti asla diz çökmez!
Yıldırım'ın konuşmasında öne çıkanlar 
Kayseri'deki terör saldırısıyla ilgili olarak "Terörle korkutmayı düşünenlere, terörle masum insanları öldürenlere sesleniyorum. Türk milleti asla diz çökmez" dedi.
Yolumuza kararlıkla devam edeceğiz. Terör örgütleri ülkemizi, Cumhurbaşkanımızı hedef aldılar. Hayatına kastetmeye çalıştılar. Onlar bu milletin gücünü hesap edemedi. Bu asil millet o kadar büyük bir millet ki en zor en sıkıntılı zamanda 7 düveli dize getirdiğini unuttular. Bu güzel ülkenin insanları, Kahramanmaraş'ın yiğit kadınları 15 Temmuz gecesi yazdıkları destanla bütün dünyaya alçaklara boyun eğmediğinizi gösterdiniz. Allah sizden razı olsun. Bu milletle oyun oynanmaz. Bu millet hiçbir zaman esir olmaz.

40 yıldır dost bildiğimiz insanlara diyoruz ki, bunların sırtını sıvazlamayı, bunları desteklemeyi bırakın. Gün gelir sizi de vururlar. Teröre asla geçit vermeyeceğiz, terörle mücadeleden zerre kadar sapmayacağız. Biz sırtımızı dağa değil, millete yaslıyoruz. Ülkemizin birliğini bütünlüğünü korumak, can ve mal güvenliğini sağlamak için bu mücadele tek kişi kalıncaya kadar devam edecek.
Bu saldırılar açılışlarımızı belki geciktirir ama asla engelleyemez

Milletimizi feraseti bunların kirli oyunlarını bozmaya yeter. Hiçbir güç bizi gelecek hedeflerimizden kutlu yolculuğumuzdan geri koyamaz. Türkiye bu mücadeleyi kazanacak. Alçaklar kaybetmeye mahkumdur. Bana Kahramanmaraş programını iptal et dediler, terörün ekmeğine yağ sürmeyeceğiz, İşte Kahramanmaraş burada! Bu saldırılar bizi Maraş'ı hızlı trenle buluşturmamızı belki geciktirir ama engelleyemezler. Bu saldırılar dağları delerek Karadeniz'i Akdeniz'e bağlayan otoyolları yapmamızı asla engelleyemezler.

Bugün burada 500 milyonun üzerinde 60 tesisimizi hizmete açıyoruz. Aynı zamanda Kahramanmaraş'ın uzun süredir beklediği 2 tane önemli eseri de başlatıyoruz. Bir tanesi havalimanı terminali yapıyoruz, ayrıca kuyumcukentin de temelini atıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.