Türkiye Sanayici İş Kadınları Ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanından Gaziantep’e Ziyaret

Türkiye Sanayici İş Kadınları Ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanından Gaziantep’e Ziyaret

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e geldi.
Nezaket Emine Atasoy ilk olarak Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti. Atasoy, Gaziantep’in ülke ekonomisine katkısına değinerek, "Gaziantep Türkiye’nin en önemli illerinden birisi olmakla beraber, sanayinin ve ticaretin kalbidir" dedi.
Başkan Atasoy ziyarette, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına, faaliyetlerine ve son zamanlarda yapılan projelerine değindi. Atasoy, "Gaziantep Büyükşehir Belediyesi projeleriyle, yeni yatırımlarıyla, kadrosu ve personeliyle Gaziantep halkına çok büyük hizmetler yapmaktadır. Gaziantep şehrine, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin’in Büyükşehir Belediye Başkanı olması da şehirde yaşanan bu hızlı gelişim ve değişimin nedenlerinden biridir. Fatma Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı döneminde Türkiye’ye çok güzel hizmetler yapmıştır, Türk kadınının gururu olmuştur. Çalışmaları Türk kadınına cesaret vermiştir. İnanıyorum ki Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin çalışmalarıyla, projeleriyle Gaziantep şehrini bir dünya kenti yapacaktır" dedi.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şahin, belediyenin yeni yatırımlarını ve projelerini Atasoy ile paylaştı. Başkan Şahin, "Sivil toplum kuruluşları ülkemizin her alanda kalkınmasına büyük katkı sağlamaktadır. Çalışmalarınız, faaliyetleriniz, organizasyonlarınız ulusal ve uluslararası camiada insanlığa, barış ve huzura büyük katkı sağlamaktadır" dedi.