U 17 Sutopu Milli Takımına Adanalı 4 Sporcu

U 17 Sutopu Milli Takımına Adanalı 4 Sporcu

Adanalı 4 Sutopu oyuncusu “Uluslararası İstanbul Cup Sutopu” müsabakaları için milli takıma davet edildi. İstanbul’da daha önce kamp yapan sporcular gerçekleştirilecek turnuva için hareket etti.
Sutopu Federasyonu İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ, U17 mili takımına çağrılan Adanalı Hande Nur Kutsal, İlsu Aldatmaz, Bilge Sena Adır, Yonca Yılmaz gerçekleştirilecek turnuva için İstanbul’a gittiklerini belirtti.
Sutopunda Adana olarak söz sahibi olmak istediklerini belirten Tansuğ, “Seçilen sporcular kentimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Geleceğin milli takımını Adana’dan oluşturma çabasındayız. Sporcularımız en iyi ve hazır şekilde gittiler. Orada Sutopu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Adanalı Zafer Çakırgil’in olması büyük bir şans. Sporcularımıza ağabeylik yapacak ve yol gösterecek birinin olması önemli” diye konuştu.
Tansuğ, müsabakaların aynı zamanda 13-15 Mart 2015 tarihleri arasında Slovakya’da gerçekleştirilecek “U17 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu”na hazırlık aşaması olacağını belirterek, “Sporcularımıza başarılar diliyorum. Bu sayıyı daha yukarıya taşıyıp Adana olarak fark yaratmak istiyoruz” şeklinde konuştu.