Yalovalı Karateciler Türkiye Ümit Genç Karate Şampiyonasi’na Hazırlanıyor

Yalovalı Karateciler Türkiye Ümit Genç Karate Şampiyonasi’na Hazırlanıyor

Samsun’da 20-23 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ve milli takım seçme müsabakalarına Yalovalı karateciler sıkı bir şekilde hazırlanıyor.
Samsun’da Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’hda yapılacak organizasyonda Yalova’dan 11 sporcu mücadele edecek. 20-23 Kasımda yapılacak şampiyonalar sonrasında dereceye giren sporcular müsabakanın akabinde yapılacak olan Milli Takım seçmelerine katılacak ve 2015 yılının Milli Takım kadroları belirlenecek.
Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ve milli takım seçme müsabakalarında Yalova’yı Ertuğrul Ceylan, Ahmet Güney, Ali Güney, Elif Hilal Ayar, Cengiz Öztürk, Aybike Akıncı, Mahmut Kölemenoğlu, Okan Kar, Semih Deliktaş, Tunahan Kürşat Yakıt, Kaan Durman temsil edecek. Bu sene milli takıma daha fazla sporcu göndermek istediklerini belirten karate antrenörü Muhammet Ali Delioğlu, “Turnuvaya iyi hazırlandık. Eksiklerimizi tamamladık. Gayemiz milli takıma sporcu kazandırmak. Geçen sene bu yaş gruplarında 1 sporcumuz milli takıma girmişti ve başarılı bir yıl geçirmişti. İnşallah bu sene bu sayı birden fazla olacak” dedi.