Yavuzeli’ne Hastane Müjdesi

Yavuzeli’ne Hastane Müjdesi

AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep’in Yavuzeli ilçesini ziyaret etti. Erdoğan, kendini karşılayan ilçe sakinlerine, hastane müjdesi verdi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve AFAD Müdürü Sinan Atakan, Yavuzeli ilçesini ziyaret etti. Erdoğan ve Atakan ilk olarak Yavuzeli Belediyesi’ne giderek, Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu ile görüştü. Milletvekili Erdoğan, kendini karşılayan ilçe sakinlerine hastane müjdesi vererek, "Buradan müjdeyi verelim. Yavuzeli’mize E1 model bir hastane yapacağız. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Biz bunu uzun süredir düşünüyorduk. Yavuzeli’nin nüfusu ve Gaziantep’e yakınlığı nedeniyle sıcak bakılmıyor. Ama burada bir nüfus ve yaklaşık 50 köy, 15 mezra var. Yapılacak hastane için son çalışmalar bugün başladı" dedi.
E1 model hastane yapılabilmesi için bölgenin 15-20 bin nüfuslu olması gerektiğini ifade eden Erdoğan, “25 yataklı hastanenin vermiş olduğu bütün hizmetler burada verilecek. Bu hastanenin yapılabilmesi için tüm çalışmalar başladı. Bunun teknik bir çalışması olacak. Daha sonra yer ve proje ile ilgili çalışmalar olacak. Yavuzeli bundan sonra daha iyi bir hastaneye kavuşacak” diye konuştu.
Hastane müjdesi alan ilçe sakinleri ise Milletvekili Mehmet Erdoğan’a teşekkür etti.