Yavuzelispor Deplasmanda Galip Geldi

Yavuzelispor Deplasmanda Galip Geldi

1. Amatör Futbol Ligi’nde Yavuzelispor, 2014-2015 sezonunun ikinci yarısının ikinci maçında da yükselişini sürdürdü.
Yavuzelispor, deplasmanda oynadığı Sinfa İnşaat Eydibaba Çınarlıspor maçını 4-2 kazanarak yoluna devam etti. Şehitkamil İlçe Stadında oynanan maçın başlamasıyla birlikte Yavuzelispor, ilk dakikalardan itibaren rakibi karşısında üstün futbol sergiledi. Maçın 15. dakikasında Yavuzelispor’un başarılı forveti Mehmet Yıldız, sol ayağıyla topa gelişine vurarak takımının ilk golünü attı.
Karşılaşmanın 40. dakikasında Hakan Demir’in vuruşuyla rakip takımın oyuncusu Hasan Turunç, ters bir kafa vuruşuyla topu kendi kalesine gönderdi ve bu golle Yavuzelispor 2-0 öne geçti. Bu gol ilk yarının skoru oldu.
Karşılaşmanın ikinci yarısı Sinfa İnş. Eydibaba Çınarlıspor’un vuruşu ile başladı. Maçın 60. dakikasında Sinfa İnş. Eydibaba Çınarlısporlu oyuncu Sercan Altın, Yavuzelisporlu oyuncu Cuma Elmas tarafından ceza sahası içinde düşürülünce, maçın hakemi Kemalettin Yiğit penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Sinfa İnş. Eydibaba Çınarlıspor’un kaptanı Ayhan Polat, skoru 2-1 yaptı. Maçın 81. dakikasında Yavuzelispor’un 3. golünü kaleciyle karşı karşıya kalan Bekir Çakır attı. Yavuzelispor’un 4. golünü ise rakip takımın ceza sahasındaki karamboldan yararlanan Mahmut Yılmaz kaydetti. Karşılaşmanın 89. dakikasında Sinfa İnş. Eydibaba Çınarlısporlu Ahmet Harun takımının 2. gölünü kaydederek maçın skorunu belirledi.
Karşılaşma Yavuzelispor’un, Sinfa İnş. Eydibaba Çınarlıspor karşısında aldığı 4-2’lik galibiyetle sonuçlandı.
Yavuzelispor sezonun ikinci yarısında deplasmanda ilk galibiyetini farklı bir skorla alırken takım kaptanı Cuma Çelik maç sonrası yaptığı konuşmada, “Sinfa İnş. Eydibaba Çınarlıspor’u kendi evinde yenerek bu galibiyeti hak ettik. Takım arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. İnşallah diğer maçlarda da aynı performansı devam ettireceğiz” dedi. Yavuzelispor oyuncuları evine galibiyetle dönerken, kulüp başkanı Ramazan Çelik oyuncuları tek tek kutladığı konuşmasında, “Diğer maçlarda da başarılı olmamamız için hiçbir engel yok. Her şeyin azimle ve çaba sarf ederek olacağını gördük” dedi.
Başkan Çelik Yavuzelispor takımına bu galibiyetten sonra Yavuzeli Aile Çay Bahçesinde yemek verdi.