Yaz Okulunu Başarı İle Tamamladılar

Yaz Okulunu Başarı İle Tamamladılar

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2014 dönemi yaz okulların 04 Ağustos 2014 günü başladığını hatırlatarak, bu yaz okullarına 1210 öğrencinin katıldığını ve 18 ayrı branşta kurs gördüklerini söyledi.
Melikgazi Belediyesi Yaz Okulu kapanış törenine Belediye daire Başkanları ve müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri iştirak ettiler. Melikgazi Belediyesi Merkez Hizmet Birasında yapılan sertifika törenine öğrencilerin aileleri büyük ilgi gösterdi.
Oyun oynadılar, eğlendiler, bilgilendiler
Melikgazi Belediyesi olarak ilçenin 7 ayrı bölgesinde 18 ayrı spor kurslarına katılan 1210 çocuğun 30 gün yaz okulunda eğitim gördüğünü hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, yaz okulunu başarı ile tamamlayan öğrencilere düzenlenen tören ile YAZ OKULU SERTİFİKASI verildiğini kaydetti.
Tarihi ve turistlik yerler
Yaz okulunda öğrencilerin Melikgazi İlçe sınırları içerisinde yer alan tarihi ile turistlik yerleri gezdiklerini ve sabah sporlarına iştirak ettiklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Yaz kurslarına katılan öğrenciler yaz tatillerini hem oyun oynayarak, hem eğlenerek, hem derslerine çalışarak, hem de yeni arkadaşlık ve dostluklar edinerek geçirdiler“ dedi.
Halk oyunları, koro, skeç ve tiyatro …
Yaz okuluna katılan öğrenciler törene katılan misafirlere ve velilere çocuk meclisi üyelerince hazırlanan halk oyunları, türküler, küçük skeçler ve tiyatro gösterisi sundular.
Kapanış törenine katılan öğrencilere pamukşekeri ile patlanmış mısır ikramında bulunuldu.