YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN ‘SEYİR KULESİ’ PROJELERİ HALKA SORULUYOR

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN ‘SEYİR KULESİ’ PROJELERİ HALKA SORULUYOR

Malatya’nın merkez ilçelerinden biri olan Yeşilyurt’ta Belediyenin prestijli projelerinden birisi olan "Seyir Kulesi" projesi bir hafta boyunca Yeşilyurtlulara sorulacak.
Yeşilyurt Belediyesi’nden yapılan açıklamada, projenin bir hafta süreyle, MalatyaPark AVM’de kurulan stantla Yeşilyurtlulara sunulacağı belirtilirken, ayrıca “www.malatyayesilyurt.bel.tr web adresi ve anket ile de proje hakkında halkın görüşünün alınacağı belirtildi.
Yeşilyurt Belediyesi Proje Koordinasyon Birimi mimarları tarafından hazırlanan on bir kule projesinden hangisinin uygulamaya konulacağı ise yapılan internet ve stant anketlerinin sonucunda netlik kazanacak.
MalatyaPark AVM’de tanıtım standını ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat amaçlarının projeleri halkın beğenisiyle uygulamaya koymak olduğunu ifade etti. Her zaman interaktif bir çerçeve yapılanmasında istişareye dayalı bir sistemle Yeşilyurtlularla birlikte olacaklarını dile getiren Polat, “Seyir Kulesi ile ilgilide bir yarışma düzenledik. On bir eser yarışmaya katılmış oldu. On bir eserimizi, internet sitemizde de kamuoyu yoklaması yapmaktayız. Yine Malatya Park AVM içerisinde bire bir gösterilerek, Malatyalılar oylarına sunmuş olduk. Şehrin değişik noktalarında da stantlar kurarak Malatyalı hemşehrilerimizin oylarına riayet edeceğiz. Jüri bu oylama içerisinde kamuoyunun da bir parçası olacak. Bunun dışında jürinin teknik olarak değerlendirmesi, Mimarlar Odamız ve Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin de katılımıyla inşallah kararımızı vereceğiz. Bu projenin tüm Malatyalı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Projelerle ilgili internet ve stant anketlerinin 8 Şubat Pazar gününe kadar devam edeceği belirtildi.