Yılbaşını Hastanede Geçirdiler

Yılbaşını Hastanede Geçirdiler

Bitlis’in Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ve Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, yılbaşı gecesini hasta ziyareti yaparak geçirdiler.
Eşleriyle birlikte Ahlat Devlet Hastanesi’ne gelerek buradaki hastaları ziyaret eden Kaymakam Tekbıyıkoğlu ve Başkan Çoban, hastalara ‘acil şifalar’ temennisinde bulundular. Ziyaretleri esnasında hasta vatandaşlara çeşitli hediyeler vermeyi de ihmal etmeyen Kaymakam Tekbıyıkoğlu ve Başkan Çoban, çocuklara oyuncak vermeyi de unutmadı. Yapılan ziyaret hakkında gazetecilere açıklama yapan Kaymakam Tekbıyıkoğlu, yılbaşı gecesinde hastaların yanında bulundukları için mutlu olduklarını belirterek, “Birçok büyük şehirde ve memleketin diğer taraflarında insanlar eğlenmeye başladı. Kimisi akşam eğlencesi için dışarı çıktı kimisi evlerde televizyon başında gecenin keyfini yaşamaya çalışıyor. Fakat aynı zamanda böyle mutlu bir ortamda olmayan, sağlıklarını kaybeden, tedavi altındaki vatandaşlarımız da var. Bizde 31 Aralık 2014’ü 1 Ocak 2015’e bağlayan bu gecede hastalarımızın yanında olmayı tercih ettik. Kendilerine 2014’ten daha sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diledik. Hasta vatandaşlarımız bu ziyareti memnuniyetle karşıladılar. Bizde çok mutlu olduk. Güzel bir ödevi yerine getirdiğimize inanıyoruz. Bizim için de keyifsiz dakikalar olmadı. Son derece güzel anlar yaşadık. Onlara baktığımız zaman yüzlerinde bir gülümseme vardı. İyileşmeleri adına bir kaç adım attıklarını da fark ettik” dedi.
Başkan Çoban ise, 2015 yılına bir kaç saat kala hastanede bulunan 26 hastayı kaymakamla birlikte ziyaret ettiklerini belirterek, “Sanırım doğru olanda bu hastalarımızı ziyaret etmekti. Onlara acil şifalar dilemekti ve bu sıkıntılı anlarında yalnız bırakmamaktır. Bizde bu vesile ile tüm hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek 2015’in hayırlara vesile olması duasıyla yanlarında bulunduk. Oldukça da güzel bir ziyaret oldu. Ziyaretle birlikte hastalarımızda bizlerde moral bulduk. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Her insanımızın mutluluk hakkıdır. Hasta olan vatandaşlarımızın mutluluklarına bir nebzede olsa katkı sağlamışsak seviniriz” dedi.
Kaymakam Tekbıyıkoğlu ve Başkan Çoban’a hasta ziyaretlerinde, Hastane Başhekimi Dr. Koray Okur ve Hastane Müdürü Salih Akçınar da eşlik ettiler.