Zafer Plaza AVM’ye Uluslararası Ödül!

Zafer Plaza AVM’ye Uluslararası Ödül!

Zafer Plaza Alışveriş Merkezi, ‘İki Elin Sesi Var’ sosyal sorumluluk projesi ile, bu yıl 14.cüsü düzenlenen, dünyada kabul görmüş başarılı kuruluşları ve yöneticileri ödüllendiren, dünyanın tek uluslararası iş ödülleri programı olan The Stevie Awards 2017’de ‘Yılın İletişim ve Halkla İlişkiler Kampanyası-Kamu Hizmeti’ kategorisinde bronz ödül ile onurlandırılmıştır.

Zafer Plaza Alışveriş Merkezi Müdürü Onur Sapmaz’ın yaptığı açıklamada; ‘Zafer Plaza Alışveriş Merkezi olarak, işitme ve konuşma engeli olan ziyaretçilerimiz ile iletişim kurabilmek ve onların alışveriş deneyimlerini daha konforlu hale getirebilmek amacıyla tasarladığımız üzerinde büyük titizlikle çalışılarak, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Bursa Osmangazi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü gibi kamu kurumları ile işbirliği içinde yürütülmüş ‘İki Elin Sesi Var’ sosyal sorumluluk projemizin, uluslararası alanda saygın bir ödülle taçlandırılması, bizlere daha fazla misyon yüklemiş, bu farkındalık ile birlikte yeni-yenilikçi projeler üretmemiz için motivasyonumuzu çok daha yukarılara taşımıştır.

Bursa’nın ilk alışveriş ve yaşam merkezi olarak sosyal sorumluluk projelerine verdiğimiz önemle şehrin toplumsal hayatı içerisindeki yerimiz ve sorumluluklarımızın bilinciyle, sosyal hayatın canlılığı içerisinde toplumsal empati ve farkındalığın gelişimine katkı sunmayı amaçladık. Bu doğrultuda “İki Elin sesi Var” projesini, işitme ve konuşma engeli olan ziyaretçiler ile daha iyi ve doğru iletişim kurabilmek, onların alışveriş deneyimlerini daha konforlu hale getirebilmek amacıyla Zafer Plaza AVM çatısı altında yer alan değerli markalar ve çalışanlarımızla birlikte güçlü bir bağ oluşturarak bu örnek projeyi hayata geçirdik. Zafer Plaza bünyesinde verilen eğitim sonrası tüm katılımcılara işaret dili sertifikası verildi. İşitme engelli bireylerin herkesle eşit şartlarda yaşaması için hayata geçirilen ‘İki Elin Sesi Var’ projesi kamuoyu ile paylaşıldı.