Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

5 kardeşin kurduğu fuhuş haremi çökertildi

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde 5 kardeş tarafından kurulan ve 12 yabancı uyruklu hayat kadının bulunduğu fuhuş haremi, polis operasyonu ile çökertildi.

Yayınlanma:
5 kardeşin kurduğu fuhuş haremi çökertildi

Karamürsel’de artan fuhuş şikayetleri üzerine polis ekipleri harekete geçti. Düzenlenen operasyonda 5’i kardeş 7 kişi tarafından kurulan ve 12 yabancı uyruklu hayat kadının çalıştığı fuhuş çetesi düzenlenen operasyonla çökertildi. Edinilen bilgiye göre alınan ihbar üzerine inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş yaptırdıkları iddia edilen kişileri takibe aldı. Bir süre şüpheli kişileri takip eden polis ekipleri, Karamürsel ilçesinde ikamet eden 5’i kardeş olmak üzere 7 şüpheli şahsın fuhuş amaçlı temin ettikleri ve kendi kiraladıkları evlerde barındırdıkları yabancı uyruklu kadınlara fuhuş amaçlı müşteri bularak otellerde fuhuş yaptırdıkları ve bu şekilde haksız kazanç elde ettikleri tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenledikleri operasyon ise baştan sonra polis kameraları ile kayda alındı.

Operasyon saniye saniye görüntülendi

Polis ekiplerince Karamürsel’de 9 Mart Perşembe günü gece saatlerinde yapılan başarılı operasyonda 12 ev ve 1 iş yerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda N.K., A.K., Ş.K. E.K., B.K., adlı 5 kardeş ile H.K. ve A.K isimli toplam 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Saniye saniye polis kameraları ile görüntülenen operasyonda şüphelilerin ikametlerinde ve üstlerinde yapılan aramalarda ise fuhuş çetelesinin tutulduğu tespit edilen ajandalara, fuhuş pazarlıklarının yapıldığı telefonlara ve bilgisayarlara el konuldu. Şüphelilerden bir tanesinin evinde yapılan aramada da 2 adet uyuşturucu hap ile bir miktar esrar maddesi ele geçildi.

İLGİLİ HABER Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın Kuzeyindeki PKK’lı Teröristleri Etkisiz Hale Getirdi
Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde 5 kardeş tarafından kurulan ve 12 yabancı uyruklu hayat kadının bulunduğu fuhuş haremi, polis operasyonu ile çökertildi.

12 hayat kadını sınır dışı edildi

Daha sonra şüphelilerce fuhuş yaptırıldığı tespit edilen biri 17 yaşında olmak üzere Kırgızistan, Moldovya ve Kazakistan uyruklu 22 mağdur bayan polis ekiplerince belirlenen adreslerde gözaltına alındı. 22 yabancı uyruklu bayan, Asayiş Şube Müdürlüğünde adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından sınır dışı edilmesi için İl Göç İdaresi Müdürlüğünce teslim edildi. Yapılan incelemede çetenin kurduğu fuhuş haremi üzerinden 200 bin TL civarında haksız kazanç elde ettikleri tespit edildi.

5 kardeşin kurduğu fuhuş haremi adliyeye sevk edildi

Fuhuş çetesini işleten 5’i kardeş 7 kişi ise polis merkezindeki işlemlerinin ardından “Küçük yaşta çocuğa fuhşa teşvik etmek, fuhşa aracılık ve temin etmek, uyuşturucu madde bulundurmak” suçlarından adliyeye sevk edildiler.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler