Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Babasının serbest kaldığını duyunca…

Ordu'da kardeşini bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan babasının serbest kalmasına tepki gösteren kişi, babasının evindeki eşyaları sokağa attı.

Yayınlanma:
Babasının serbest kaldığını duyunca…
Alınan bilgiye göre, Ünye ilçesinin Çınarlık Mahallesi’nde, tartıştığı oğlu E.A’yı (19) bıçakla yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan M.A. (50), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

M.A, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Babasının serbest bırakıldığı ve kardeşinin durumunun ağır olduğunu öğrenen M.A’nın diğer oğlu Yusuf A. (27) sinir krizi geçirdi.Baba evinin balkonunda ateş yakan Yunus A, evdeki eşyaları sokağa attıktan sonra ağaç motoruyla kapı ve pencereleri kesti.  Olay yerine gelen polis, Yunus A’yı ikna etmeye çalışırken annesi Fatma A. (48) ve yakınları ise endişeyle evin önünde bekledi.Polis, yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu Yunus A’yı ikna ederek ifadesini almak üzere Ünye Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Bu sırada, ailenin diğer üyeleriyle polis arasında tartışma çıktı. Yaşanan arbedede polis ekipleri biber gazı sıkarak kalabalığı dağıtmaya çalıştı.

Öte yandan, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve Ünye Devlet Hastanesine kaldırılan E.A’nın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Çınarlık Mahallesi’nde baba M.A, aile içi tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu oğlu E.A’yı bıçakla yaralamıştı.

İLGİLİ HABER TZOB Genel Başkanı En Çok Hile Yapılan Gıdaları Açıkladı
Ordu'da kardeşini bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan babasının serbest kalmasına tepki gösteren kişi, babasının evindeki eşyaları sokağa attı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan E.A, Ünye Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Baba M.A ise polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

,
 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler