Bonzai yine can aldı

Bonzai yine can aldı

BURSA'nın merkez Nilüfer İlçesi'nde, arkadaşı ile birlikte alkol alıp, sentetik uyuşturucu bonzai kullanan 25 yaşındaki Ahmet Güler, yaşamını yitirdi. Güler'in cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olay, Nilüfer İlçesi Çalı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan bir evde meydana geldi. Kaynakçılık yaptığı öğrenilen Ahmet Güler, arkadaşı İsmail Durmuş ile birlikte iddiaya göre alkol aldı, bonzai kullandı. Bir süre sonra komaya giren Ahmet Güler, yaşamını yitirdi. İsmail Durmuş, Ahmet Güler'in yakınlarını arayarak olayı bildirdi.

Haber verilmesi üzerine Cumhuriyet Savcısı, olay yerine gelerek inceleme yaptı. Ahmet Güler'in yaşamını yitirdi bölümde plastik çöp poşeti içinde sentetik uyuşturucu ambalajı ile sehpa üzerinde kova tabir edilen uyuşturucu aparatı bulundu. İsmail Durmuş, polis memurlarına verdiği ifadesinde, "Arkadaşımla birlikte uyuşturucu ve alkol aldık" dediği öğrenildi.

Cumhuriyet savcısı, Ahmet Güler'in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedini otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırttı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.