Bunun adı vahşet! Tatile gitmek için iki çocuğunu boğarak öldürdü

Bunun adı vahşet! Tatile gitmek için iki çocuğunu boğarak öldürdü

Rusya'yı ayağa kaldıran olay Nijni Novgorod şehrinde meydana geldi. Kadının çıkardığı yangını söndürmeye gelen itfaiye bulgular karşısında şaşkınlığa uğradı. Güvenlik güçleri tarafından kısa sürede tespit edilerek yakalanan genç kadının soğukkanlılıkla onlara gelecek sağlayamadığı için öldürdüğünü itiraf ettiği blirtildi.

Hürriyet'ten Nerdun Hacıoğlu'nun haberi şöyle:

"Çoçuklarına aşık olduğunu söylüyordu"

5 yıl önce evlenen ve daha sonra boşanan Elena Kerimova 4 yaşındaki Cemile ve 2 yaşındaki Süleyman’ı tek başına büyütüyordu. Devamlı bir işte çalışmayan genç kadın yerel basına göre genelde akrabalarının yardımıyla geçiniyordu. Genç kadın, bir hafta öncesine kadar sosyal ağlarda çocuklarına taptığını yazıyordu. 

Habre göre, Rusya’daki uzun kış aylarından sonra sıcak bir ülkede 50 bin ruble karşılığında (yaklaşık 3 bin 300 TL) tatil turu satın alan kadın çocukları kime bırakacağı problemiyle karşılaştı. 

"Yeni hayata başlama kararı aldı"

Rus basınında çıkan haberlere göre, yeni bir hayata başlama kararı alan genç kadın iki çocuğunu binek bir oto kiralayarak şehir dışına çıkardı. Kırsal kesimde arabanın arka koltuğunda oturan iki çocuğunu boğarak öldüren Kerimova ilk önce cesetleri ormanda ateş yakarak yok etmek istedi. Ancak aşırı duman çıkınca ateşi söndüren kadın yarı yanmış kendi evlatlarının cesetlerini gerisin geri arabanın bagajına yükleyerek yeni planlar yapmaya başladı.

Yolda Osinki köyü yakınlarında tarlaların birinde terk edilmiş samanlık bulan Elena, korkunç planını burada devam ettirdi. Çocuklarının yarı yanmış cesetlerini samanlığa taşıyan kadın çocuklarının üzerine benzin dökerek ikinci defa yaktı.