Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

Cinsel içerikli mesaj sonrası ortalık kan gölüne döndü

Adana'da, eşine telefonla cinsel içerikli mesaj gönderdiğini ileri sürdüğü komşusunu pompalı tüfekle öldüren kişi, karısıyla birlikte gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Cinsel içerikli mesaj sonrası ortalık kan gölüne döndü

Edinilen bilgiye göre, E.T. (21) ile evli olan Özkan Tatlı’nın (31), Yenibaraj Mahallesi’nde oturdukları iki katlı evin birinci katına, dini nikahlı Ferdi Ç. (32) ile Dilek Z. (25) çifti taşındı. İddiaya göre, bir süre sonra Özkan Tatlı, komşusu Dilek Z.’ye SMS ve internet yoluyla cinsel içerikli mesajlar gönderdi. Bu olaylar yaşanırken Dilek Z. ile Ferdi Ç. de geçimsizlik nedeniyle sürekli kavga etmeye başladı. 

EVE GİRDİĞİNDE KOMŞUSUNU İÇERİDE GÖRDÜ
20 Ocak günü Dilek Z. ile Ferdi Ç. yine kavga edince, Ferdi Ç. evi terk edip gitti. Ferdi Ç. akşam eve gelmeyince Dilek Z. evden ayrılıp kocasını aramaya başladı. Ancak bulamayıp eve döndüğünde evde Özkan Tatlı ile karşılaştı. Evine izinsiz girilmesine sinirlenen Dilek Z., Özkan Tatlı ile kavga etti. Daha sonra da telefonla eşini aradı. Ancak eşi telefonu açmayınca SMS atıp, “Özkan eve girmiş beni rahatsız ediyor, uzun süredir de bana cinsel içerikli mesajlar atıyordu” diye yazınca, Ferdi Ç. arkadaşı Ahmet B.’yi (27) alarak eve geldi. 

SATIRLI SİLAHLI KAVGA
Taraflar arasında satırlı, pompalı tüfekli kavga çıktı. Kavgada Özkan Tatlı, Ferdi ve Ahmet’i satırla yaraladı. Bunun üzerine Ferdi Ç. pompalı tüfeği alıp ateş ederek Özkan Tatlı’yı vurdu. Bu arada Dilek Z. de olay yerinden kaçıp kayıplara karıştı. Ferdi Ç. ile Ahmet B. kendi imkanlarıyla hastaneye giderken, yaralanan Özkan Tatlı ise eşinin çağırdığı ambulans ile hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Polis olaydan sonra yaptığı çalışmada Ferdi Ç. ile eşi Dilek Z.’yi gözaltına aldı. Ahmet B.’nin ise hastanedeki tedavisi devam ediyor. Ferdi Ç. ve Dilek Z. bugün sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

İLGİLİ HABER Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın Kuzeyindeki PKK’lı Teröristleri Etkisiz Hale Getirdi
Adana'da, eşine telefonla cinsel içerikli mesaj gönderdiğini ileri sürdüğü komşusunu pompalı tüfekle öldüren kişi, karısıyla birlikte gözaltına alındı.

 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler