Kral Charles'in Cenaze Planlaması Güncellendi

Kral Charles'in Cenaze Planlaması Güncellendi
Kral Charles'ın sağlık durumu ciddiyetini korurken, Buckingham Sarayı yetkilileri, cenaze düzenlemelerini güncellemeye devam ediyor.

Kral, şubat ayında kanser teşhisi konulduğundan beri kamuoyundan uzak durdu. Saray yetkilileri, Kral'ın tıbbi durumuyla ilgili sessiz kalmayı tercih ediyor. Kral Charles'ın yardımcıları, cenaze planını "Operasyon Menai Köprüsü" olarak adlandırıyor ve düzenli olarak gözden geçiriyorlar.

Şubat'ta prostat büyümesi ameliyatı olan Charles'ın, operasyondan kısa bir süre sonra kanser teşhisi konulduğu açıklanmıştı. O zamandan beri sağlıklı olduğunu göstermek için sık sık fotoğraf veren ve kraliyet görevlerini sürdüren Charles'a ilişkin bazı iddialar, kralın durumunun beklenenden kötü olduğunu öne sürüyor. Buckingham Sarayı yetkilileri, Kraliçe Elizabeth'in cenazesinden hemen sonra başladıkları cenaze planlarını düzenli olarak güncellemeye devam ediyorlar.

Buckingham Sarayı Sessizliğini̇ Koruyor

Kraliyet ailesine yakın bir kaynak, "Her şeyi deniyorlar, herkes iyimser olmaya çalışsa da durumu gerçekten açıkladıklarından da kötü." şeklinde konuştu. Ancak saray, Kral'ın tıbbi süreci hakkında sessiz kalmaya devam ediyor.

"Operasyon Menai̇ Köprüsü’’

Kral Charles'ın yardımcıları, cenaze planını "Operasyon Menai Köprüsü" olarak adlandırıyor ve düzenli olarak gözden geçiriyorlar. Eski bir personel, "Planlar güncelleniyor, Kral'ın kanser teşhisi aldığı düşünüldüğünde bu beklenen bir durum. Ancak planların dolaşıma girmesi kesinlikle dikkatleri yoğunlaştırdı." şeklinde konuştu.

Kraliçe Elizabeth'in cenazesini bir kılavuz olarak kullanarak Kral Charles'ın cenazesinin daha sorunsuz gerçekleşmesini sağlamak üzere cenaze planı hazırlandı. Askeri yetkililer, güncellemelerin standart prosedür olduğunu ve bunun üzerine spekülasyon yapmanın yanlış olacağını belirtti.

Kraliyet ailesinin her bir üyesi için köprü isimleriyle kodlanmış cenaze planları bulunuyor ve Kral Charles’ın plan "Operasyon Menai Köprüsü" olarak adlandırılıyor.

'’Kimse Hazırlıksız Yakalanmak İstemiyor’’

Kraliyet cenazelerini organize eden üst düzey yetkili, "Menai Köprüsü'nün her yönüne bakılıyor. Kraliçenin cenazesi çok düzenli işledi ve yüksek bir standart belirledi. Bu, ciddiye alınan bir iş ve kimse hazırlıksız yakalanmak istemiyor" ifadelerini kullandı.