Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Erdoğan Putin ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün muhtarlarla yaptığı toplantıda Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin ile yaptığı telefon görüşmesine değindi.

Yayınlanma:
Erdoğan Putin ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu görüşmede, “El Nusra’yı Halep’ten çıkarmak ve Halep halkının bu noktadaki huzurunu sağlamak için bir çalışmanın içerisinde olalım’ diye aramızda böyle bir mutabakatı görüştük” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28. Muhtarlar Toplantısı’nda Putin ile yaptıkları telefon görüşmesini aktardı. Erdoğan, Rusya Federasyonu Başkanı Putin’le yaptığı telefon görüşmesinde “Görüşmede Halep’i konuştuk. Saat 22.00 itibarıyla orada hava bombardımanlarını durduklarını ifade ettiler. El Nusra’nın orayı terk etmesi noktasında kendilerinin ricaları oldu. Arkadaşlarımıza bu konuda gerekli talimatı verdik, onlar da bu çalışmayı yapmak suretiyle, ‘El Nusra’yı Halep’ten çıkarmak ve Halep halkının bu noktadaki huzurunu sağlamak için bir çalışmanın içerisinde olalım’ diye aramızda böyle bir mutabakatı görüştük.” açıklamasında bulundu. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler