Lamborghini Logosu Değişti

Lamborghini Logosu Değişti
Lamborghini, ikonik logosunu güncelleyerek kurumsal kimliğini yeniledi. Yenilenmiş logo, sadece kurumsal alanda değil yeni araçlarda da kullanılacak.

İtalyan otomobil üreticisi Lamborghini, logosunu modernize ederek göz alıcı ve keskin tasarımlarını bir adım ileri taşıdı.

Lamborghini'nin yeni logosu, hırçın boğa imgesine biraz daha sakin bir dokunuşla yaklaşırken, markanın karakterini koruyor. Bu yenilik, Lamborghini'nin kurumsal kimliğini canlandırırken aynı zamanda dijital platformlarda ve gerçek otomobillerde de karşımıza çıkacak.

Lamborghini’nin Yeni Logosu

Lamborghini'nin yeni logosu, çağın minimalist eğilimlerine ayak uydurarak önceki 3D tasarımının yerini alıyor. Yansımaların ortadan kaldırılmasıyla birlikte, basitleştirilmiş grafikler dikkat çekiyor ve geniş yazı karakterleriyle yeni logo öne çıkıyor. Siyah ve beyaz ana renkler olarak tercih edilirken, sarı ve altın tonları da vurgulanıyor.

new-logo.jpg

Lamborghini'nin yeni logosu, şimdiden markanın dijital platformlarında boy göstermeye başladı ve gelecek modellerde kullanılması için planlar yapılmakta. İddialara göre bu yeni logo ilk olarak plug-in hibrit V8 motorlu Huracan'ın halefi olarak beklenen modelde görülecek. Ardından muhtemelen plug-in hibrit Urus SUV modeline uygulanacak ve sonrasında ise mevcut modelleri Revuelto V12 amiral gemisi süsleyecek. Firmanın ilk tamamen elektrikli aracıyla, 2028'de piyasaya sürülmesi beklenen ve geçtiğimiz yıl Lanzador konseptiyle ön izlenimi sunulan araç da bu logosu taşıyacak olan dördüncü model olacak.

Lamborghini, yirmi yılı aşkın bir süredir ilk kez logosunu ve kurumsal kimliğini yeniden tasarlayarak önemli bir döneme giriş yapıyor. Bu çalışma, otomobil üreticisi için bir dönüşüm sürecini işaret ediyor. Şirket, yeni görseller aracılığıyla "cesur, beklenmedik ve özgün" değerlerini daha fazla vurgulamayı amaçlıyor. Ayrıca bu yıldan itibaren Lamborghini'nin tüm ürün yelpazesinin elektrifikasyona tabi tutulacağı duyuruldu.