"HDP'li iki kadın vekil beni taciz etti"

"HDP'li iki kadın vekil beni taciz etti"

Kavgalı oturumdan sonra milletvekilleri basın toplantıları düzenledi. AK Parti adına ise grup başkanvekili Mustafa Elitaş açıklama yaptı.

İşte Elitaş'ın açıklamasından satır başları:

HDP, CHP ve MHP milletvekilleri tarafından sayın Ayşenur Bahçekapılı taciz edilmiştir. Paralel örgütün maşası haline gelmişler. DÜn TBMM'de yaşanan tablo gösteriyor ki CHP ve MHP, HDP'nin vagonu haline gelmiştir.

Dün gece saat 23:00'a kadar iç güvenlik paketini tartıştık. 3 siyasi parti adeta terör estirmiştir. HDP ve AK Parti kapalı oturum teklifi verildi. Hasip Kaplan konuşma yaparken Pervin Buldan tarafından uzaklaştı.

Pervin Buldan ve Sebahat Tuncel ben kürsüdeyken bana tacizde bulunmuşlardır. Kürsüyü işgal etmeye kalktılar.Bir milletvekili başkanlık divanını işgal etti. Sebahat Tuncel beni itekledi. Zenderlioğlu, milletvekillerinin üzerine sandalye fırlatmaya çalıştı. İdris Baluken beni yumruklamaya çalıştı. Onlar kendi kendilerini darp etmiştir.

Sayın Musa Çam geçmiş olsun diyorum. O arbede sırasında ayakları oradaki mermere takıldı ve düştü. Hiçbir AK Partili vekilin ona bir saldırısı yoktur.