Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Dünya

IŞİD o pilotu yaktı!

IŞİD, elindeki Ürdünlü pilotu yakarak infaz ettiğine dair bir video paylaştı.

Yayınlanma:

IŞİD elindeki Ürdünlü pilot 26 yaşındaki pilot Muaz Safi El-Kesasibe’yi yakarak öldürdüğünü gösteren bir video yayınladı. Videonun gerçekliği şu an için doğrulanamasa da sosyal medyada IŞİD’e yakın hesaplar pilotun öldürüldüğünü iddia ediyor.

IŞİD, Ürdün hükümetine Aralık ayından bu yana esirleri olan pilotun hayatına karşılık bir intihar bombacısını serbest bırakmasını talep etmişti. Ürdün hükümeti Kesasibe’yi kurtarmak için her şeyi yapacağını duyurmuş ve intihar bombacısını serbest bırakacağını duyurmuştu.

ÜRDÜN TAKASI KABUL ETMİŞTİ

İLGİLİ HABER İsrail Yüksek Mahkemesi Filistinlilere Ait Araziye El Koyma Kararı Aldı
IŞİD, elindeki Ürdünlü pilotu yakarak infaz ettiğine dair bir video paylaştı.

Ürdün Medya ve İletişim Bakanı Muhammed Mumani daha önce, “IŞİD’in Sacide Rişavi’nin serbest bırakılması yönündeki talebini kabul ettiğimizi ve buna hazır olduğumuzu açıklamıştık ancak şu ana kadar pilot Muaz Kesasibe’nin hayatta olduğuna dair bir kanıt elimizde yok. Bununla ilgili garanti istiyoruz” dedi.
IŞİD, Ürdün’de hapiste tutulan Sacide Rişavi’nin Ürdünlü pilot Muaz Kesasibe karşılığında serbest bırakılması için verdiği süreyi akşam saatlerine kadar uzatmıştı.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler