İstanbul'u sel bastı!

İstanbul'u sel bastı!
İstanbul'da akşam saatlerinde görülen etkili yağış bazı bölgelerde su baskınları ve sele sebep oldu. Üsküdar'da sağanak yağmur sele sebep olunca, adeta kara ile deniz birleşti. 

ÜSKÜDAR'DA TRAFİK DURDU

Yağış nedeniyle Üsküdar'da da su baskınları yaşandı ve bazı güzergahlarda trafik durma noktasına geldi.

YOLLARI SU BASTI

İstanbul’da akşam saatlerinde aniden bastıran şiddetli yağmur ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi.


AVRUPA YAKASI KÖTÜ ETKİLENDİ

Özellikle Avrupa yakasında Bağcılar, Halkalı, Esenler, Bakırköy ile çevre ilçelerde alt geçitleri ve yolları su bastı araçlar yolda kaldı.

GAZİOSMANPAŞA'DA SAĞANAK DOLUYA DÖNÜŞTÜ

Gaziosmanpaşa, Bağcılar, Esenler, Topkapı ve çevre ilçelerde saat 17.0 sıralarında sağanak yağış başladı. Gök gürültüsüyle başlayan sağanak yağış zaman zaman doluya dönüştü. 

Esenler Atışalanı Caddesi'nde vatandaşlar dolu yağışı altında zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar ise araçlarını dolu yağışından battaniye ile korumaya çalıştı. Bir caddede de rögarlar taştı. 

METROBÜS DURAĞINDA YIĞILMALAR MEYDANA GELDİ

Topkapı Cevizlibağ'da da yağış etkili oldu. Yağmurdan kaçan vatandaşlar duraklara ve kapalı yerlere sığındı. Metrobüs durağında yığılmalar meydana gelirken E-5'te trafik ağırlaştı.

BAYRAMPAŞA'DAKİ DEV AVM SULAR ALTINDA

İstanbul'da akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur ve dolu yağışı nedeniyle Bayrampaşa'daki dev AVM sular altında kaldı. 

İTFAİYE YOLCULARI KURTARDI

Suyun ortasında kalan bir servis minibüsü heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu.İçinde yolcuların da bulunduğu minibüs uzun süre kurtarılmayı bekledi.


Minibüste mahsur kalanlar su baskının olduğu gelen itfaiye ekibi sayesinde kurtarıldı.

HADIMKÖY'DE DOLU

Hadımköy'de, yağmurun ardından dolu yağışı etkili oldu.

Hadımköy'de Sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış ve dolu, günlük hayatı olumsuz etkiledi.


ESENLER OTOGARI'NA GİDEN YOLLARI SU BASTI

Sağanak yağış sonrası, Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'na giden yolları su bastı. Bazı yolcular, otobüslerden inerek yaya olarak otogara yürüdü.

Otogar'ın kuzey girişinde rögarın taşması sonucu yol su altında kaldı. Şehirlerarası otobüsler otogara doğru güçlükle ilerlerken, bazı yolcular da araçlardan inerek yaya olarak yürüdü. Yağış sonrası yolun bazı bölümleri balçık altında kalırken, bazı otomobillerin içini de çamur kapladı.

AMBULANS YOLDA MAHSUR KALDI

Yoğun yağış İstanbul Anadolu Yakası'nda hayatı tam anlamıyla hayatı felç etti. Taşan logarlar nedeniyle araçlar ilerleyemedi yollarda kaldı. Ataşehir'de göreve giden bir ambulans da yağmur sularında mahsur kaldı. Dakikalarca yardım bekleyen sürücüler araçlarının üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Sel sularında mahsur kalan vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu. Servis minibüsünde yardım bekleyen 2 sürücünün sigara alışverişi ise dikkat çekti.