Karısını kaçıran adamı linç etti

Karısını kaçıran adamı linç etti
Antalya Manavgat'ta meydana gelen olayda 6 yıl önce Hasan Bacaksız adlı şahsın karısını kaçırdığı ve 6 yıldır birlikte yaşadığı için Ali Şahin, Bacaksız tarafından kalbi ve karnından bıçaklanarak öldürüldü.

Ali Şahin'in Manavgat'ta arkadaşlarıyla kahvehanede oturduğu sırada arkadan taklaşan Hasan Bacaksız tarafından önce boğazından daha sonra da kalbi ve karnından bıçaklandı

Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilmek istenen Şahin, yolda hayatını kaybetti. Kahvehanede bulunan Ali Şahin'in üvey oğlu ve çevredeki vatandaşlar şahsı etkisiz hale getirerek polise teslim etti.

Şahin'in kahvehanede yanında oturan üvey oğlu Yusuf Bektaşan (27) kaçmakta olan Hasan Bacaksız'ın üzerine atlayarak elindeki bıçağı almaya çalışması üzerine boğuşma yaşadı ve elinden ve kolundan bıçaklanarak yaralandı.

Diğer vatandaşlarında müdahalesi sonucunda Hasan Bacaksız (1966) yakalanarak olay yerine gelen emniyet Güçlerine teslim edildi.

Ali Şahin'in arkadaşı Hasan Kiraz, olayın bir anda olduğunu, ne olduğunu anlayamadan tanımadıkları bir şahsın elindeki gazeteden çıkardığı bıçağı 'Namusum için' diyerek Ali Şahin'in boğazına ve vücuduna saplamaya başladığını, kaçarken de oğlu Yusuf'un şahsın üzerine atlayarak boğuşmaya başladığını, diğer vatandaşlarında yakalayarak etkisiz hale getirdiklerini söyledi.

Olayın ardından yaralanan Yusuf Bektaşan, Manavgat Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Alanya'ya gönderildi. Olayı duyarak Hastaneye koşan Ali Şahin'in eski eşi ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu.