Korkunç cinayet!

Korkunç cinayet!

Antalya'da geçtiğimiz yıl aralık ayında, otel odasında boğarak öldürdüğü sevgilisi Esma Ekinci'nin (47) cesedini 6 parçaya bölen ve valiz içerisine koyduğu cesedi ormanlık alanda gömmeye çalışırken jandarmaya yakalanan minibüs şoförü 48 yaşındaki Galip Ö. ilk kez hakim karşısına çıktı.

Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya tutuklu sanık Galip Ö. ile avukatı katıldı. Evli ve 3 çocuk babası sanık ile cinayete kurban giden Esma Ekinci'nin hiçbir yakınının duruşmaya katılmaması dikkat çekti.

MİNİBÜSTE TANIŞTIK

Duruşmada cinayeti soğukkanlı bir şekilde anlatan Galip Ö., öldürdüğü sevgilisi Esma Ekinci ile minibüse bindiğinde tanıştığını söyledi.

İmam nikahlı eşinden şiddet gören Ekinci'nin Antalya'ya ablasının yanına sığındığını anlatan Galip Ö., ablasıyla da sorun yaşayan Ekinci'nin kadın sığınma evine yerleştiğini kaydetti.

Esma Ekinci ile tanıştıktan sonra görüşmeyi sürdürdüklerini ve sevgili olduklarını söyleyen Galip Ö., bir süre sonra bir otele yerleşerek birlikte yaşamaya başladıklarını anlattı.

"KARDEŞİNİ AYARTIRIM" DEDİ

Esma Ekinci'nin uyuşturucu kullandığını ve cinayeti işlediği gün bu nedenle tartıştıklarını belirten Galip Ö. şunları söyledi:
"Tedavi olacağına dair söz verdi, ama doktorun verdiği ilaçları kullanmadı. Uyuşturucu tedavisi için AMATEM'e gitmemesi halinde kendisinden ayrılacağımı söyledim. Bu sözlerime kızdı.
Bana, ‘Canını öyle acıtırım ki kardeşini ayartırım görürsün. Sen kendini fasulyenin nimetinden mi sanıyorsun?' diyerek beni tahrik etti. Bunu şunun için söylüyorum, ilişkiye girerken bir iki kez başaralı olamamıştım."

"CANSIZ BEDENİYLE UYUDUM"

Sevgilisinin sözleri üzerine kendini kaybettiğini anlatan Galip Ö., "Ellerimle boğazını sıkmaya başladım. ‘Özür dilerim' diye yalvarıyordu. Yatağa düşünce başına demir çaydanlık altı ile vurdum.
Boğazını sıkmaya devam ettim. Bir süre sonra cansız kalmıştı. Öldüğünü anladım. Bırakıp aynadan kendime baktığımda yüzümde çizikler vardı. O gece Esma'nın cansız bedeni ile birlikte uyudum."

"CESEDİ BANYODA PARÇALADIM"

Cinayetten sonraki gün otelden ayrılarak cesedi parçalamak için testere almaya gittiğini kaydeden Galip Ö., "Testere bulamayınca kasap bıçağı, naylon poşetler ve büyükçe bir çanta alarak otele döndüm.
Cesedi banyoda parçaladım. Cesedi valize, yüzümü çizdiği için ellerini ayrı bir poşete koydum. Taksiyle ormanlık alana gittim. İlk olarak ellerini gömdüm.Diğer kalan kısımları gömmek için başka bir yere gidecekken jandarma yakaladı" diye konuştu.

Tanıkların dinlenmesi için duruşma 23 Haziran'a ertelendi.