Ecem Çalhan Şehrazad Dizisine Dahil Oldu

Ecem Çalhan Şehrazad Dizisine Dahil Oldu
NGM'nin merakla beklenen yeni projesi Şehrazad, bugün sete çıktı. Yeni yayın döneminin en iddialı dizilerinden biri olarak öne çıkan Şehrazad'ın çekimleri başladı.

Yeni yayın dönemi için yoğun bir hazırlık başladı. ATV'nin izleyiciyle buluşturacağı ve şimdiden büyük merak uyandıran projelerden biri olan "Şehrazad" heyecanla bekleniyor. Dünya genelinde büyük ilgi gören "Sefirin Kızı", "Kaderimin Oyunu" ve "Kardeşlerim" dizileriyle fark yaratan Nazlı Heptürk'ün yapımcılığını üstlendiği NGM imzalı dizi, bugün sete çıktı. Başrolde Burak Deniz "Komiser Mahir" karakteriyle, Su Burcu Yazgı Coşkun "Yörük kızı Canfeza" ve usta oyuncu Gürkan Uygun "Şehrazad'ın babası Kürşat" karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Kadrosuna bir başarılı oyuncu daha katılan iddialı dizi, izleyicileri büyüleyici bir hikâyenin içine çekecek.

Genç yetenek Ecem Çalhan, "Şehrazad" dizisinde "Sıla" rolü ile izleyici karşısına çıkacak. Dizinin hikayesi ve senaryosu Eda Tezcan'a ait. Yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak yer alıyor. "Şehrazad", yörük kızı Canfeza ile komiser Mahir'in imkânsız aşkını ekrana taşıyacak.