Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a Geri Dönebilir

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a Geri Dönebilir
Kanal D’nin iç yapımlar şirketi D Media’nın haklarını devraldığı ve uzun yıllardır ekranlarda büyük bir izleyici kitlesiyle buluşan fenomen dizisi Arka Sokaklar, yeni sezona hazırlanıyor. Dizinin 19. sezonunun çekilmesi gündemde...

Arka Sokaklar dizisi, 18. sezonuyla da cuma akşamları ekranlarda büyük ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz duayen sinemacı Türker İnanoğlu'nun imzasını taşıyan dizi, sezon başında D Media tarafından 42 bölümlüğüne kiralanmıştı. Şimdi ise dizinin yeni sezon için de devam etmesi gündemde. Kulislerde bu arada da bomba bir iddia dolaşmaya başladı.

Ünlü aktör Şevket Çoruh'un, "Korkma Ben Yanındayım" dizisinin final yapacağı haberinin ardından, uzun süre Mesut karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran "Arka Sokaklar" dizisine dönmesi için teklif götürüldü. Şevket Çoruh, 17 sezon boyunca Mesut rolüyle Arka Sokaklar dizisinde büyük emek vermişti. Geçen yıl diziden ayrılan Çoruh'a, diziye dönmesi için daha önce de birçok kez teklif götürülmüştü ancak bu teklifler sonuçsuz kalmıştı. Şimdi ise başarılı oyuncuyla yeniden görüşmeler başladı.