Survivor All Star'da Eleme Gecesi! Kadınlar Düellosunda Kim Adaya Veda Etti? İşte Merak Edilen Sorunun Cevabı!

Survivor All Star'da Eleme Gecesi! Kadınlar Düellosunda Kim Adaya Veda Etti? İşte Merak Edilen Sorunun Cevabı!
28 Mart Perşembe günü Survivor All Star yarışmasında yayınlanan kadınlar düellosunda adaya veda eden isim belli oldu.

Survivor All Star'da 28 Mart 2024'te gerçekleşen eleme gecesinde, yarışmacılar arasında yoğun bir rekabet yaşandı. Eleme potasına düşen isimler arasında Aleyna, Merve, Aysu ve Berna bulunuyordu.

kim-elendi2.jpg

SMS'in olmadığı yarışmada her düello adeta final heyecanı yaratıyor. Bir hafta erkek bir hafta kadınların yarıştığı eleme düellosunda bu hafta sıra kadınlardaydı İki takımdan da iki yarışmacının yer aldığı düello yarışında kırmızı takımdan Merve ile mavi takımdan Berna elenmekten kurtulan ilk isimler oldu.

Mavi takımdan Aysu ile kırmızı takımdan Aleyna arasında yaşanan eleme mücadelesinde ise kazanan taraf Aleyna oldu. Kıyasıya geçen yarışta Aleyna Aysu'yu 5-3 yenerek adada kalmayı garantiledi.

kim-elendi3.jpg

Adaya veda eden Aysu'nun son sözleri ise şöyleydi:

All Star'da olmak gurur verici bir şeydi. Bu sezon buraya gelmek benim için çok anlamlıydı. Geçtiğimiz sezon buraya hazırlanarak geldim. Daha hızlı ve kuvvetli olduğumu hissederek geldim. Kaza geçirdim ve felaket yaşandı. Benim için zor zamanlar başladı hayatımla alakalı. Benim biricik dostum Nilay Aydoğan cesur bir kız. Koca kalpli kız. Beni Survivor'a geçtiğimiz sezon kendi uğurladı ve şunları söyledi: İki tane basketbolcuyu almazlar, bence senin gitmen lazım dedi. Görüşmeye gelmedi. Beni yolladı. Kendim için yarıştım. Döndüğümde dostum yoktu. Çok kötü zamanlar geçirdim. Kendi hayatıma geri dönemedim. Basketbol kariyerimi bıraktım. Bu sezon burada Nilay Aydoğan mücadele etti. Bu sezon kendi acılarımla yüzleşmek benim için önemliydi. Nilay'a teşekkür ederim.