Muammer Güler konuştu!

Muammer Güler konuştu!
Yolsuzluk ve rüşvet iddialarını araştıran TBMM Komisyonu, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler‘i dinledi. Güler çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada hakkındaki iddiaları ‘elbette kabul etmediğini’ söyledi.

TBMM Soruşturma Komisyonu, 17 Aralık soruşturması kapsamındaki rüşvet iddialarıyla ilgili olarak eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’i dinledi. Üç buçuk saat komisyona ifade veren Güler, çıkışta gazetecilere kısa bir açıklama yaptı.

Güler “İddialarla ilgili açıklama yaptım, bütün üyelerin sorularını cevapladım, komisyonun hakikate ulaşacağını ve hukuksuzlukları tepsit edeceğine inanıyor ve kendilerine güveniyorum” dedi.

Güler, komisyona 1 saat 15 dakika süreyle bir sunum yaptığını, ayrıca avukatlarının hazırladıkları savunmaya ilişkin klasörleri komisyon üyelerine verdiğini belirtti.

“Soruşturma önergesinde hakkınızda yer alan iddialara yanıt verdiniz mi?” şeklindeki soruya ise Güler, “Elbette kabul etmedim” yanıtını verdi.

Güler, malvarlığıyla ilgili iddialara ilişkin bir soru üzerine ise “Onlarla ilgili eksik kalan konuları da tamamlayacağız” dedi.

Kaynak: Al Jazeera