Protestolar anneyi evinde vurdu!

Protestolar anneyi evinde vurdu!
Gaziantep'te yaşayan 18 yaşında Sevgi Alıcı, Kobani protestolarının olduğu sırada kızını uyutmuş sonra evinin salonuna geçmiş yemek yemeye hazırlanırken protestocular arasında çıkan çatışmadan çıkan kurşun genç kadının göğsüne isbet etti.

Hastaneye kaldırılan genç kadın tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Doğum günü hazırlığı yapıyordu

İki yıl önce Mehmet Alıcı ile evlenen genç kadının bir yaşına girmesine 10 gün kalmış Ecrin adında kızı vardı.

Anne Alıcı, heyecanla o günün hazırlığını yapıyordu. Ancak kör kurşun, geride gözü aşlı bir eş ve henüz yaşına girmeyen Ecrin’i de annesiz bıraktı.

Genç kadın için Yeşilkent Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çeken Mehmet Alıcı, tabuta kırmızı gül demeti bıraktı. Tabutun üzerine genç kadının taktığı başörtüsü de serildi. Sevgi Alıcı’nın annesi ve yakınları, tabutu başında sinir krizi geçirdi. Cenaze töreni sırasında kalabalık terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Komşularının “İyi niyetli, güler yüzlü birisi” diye tanımladığı Sevgi Alıcı, kılınan cenaze namazının ardından Yeşilkent Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Gaziantep’teki olaylar sırasında hayatını kaybeden Ömer Uçeker (27) Yeşilyurt Mezarlığı’nda, Süleyman Balcı (15) Oğuzeli ilçesinde toprağa verildi. Şahan Dağhan (25) ise Siirt Pervari’de toprağa verilecek.