Galatasaray Nicolo Zaniolo İçin 30 Milyon Euro Bonservis Bedeli İstiyor

Galatasaray Nicolo Zaniolo İçin 30 Milyon Euro Bonservis Bedeli İstiyor
Aston Villa'da istediğini bulamayan ve ülkesine dönmek isteyen Nicolo Zaniolo için Galatasaray, kararını verdi. Sarı-kırmızılı ekip yıldız futbolcunun bonservisinden 25-30 milyon euro kazanmayı istiyor.

Galatasaray'ın sezon başında 5 milyon euro karşılığında satın alma opsiyonu ile birlikte Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun adı transfer dedikodularına karışmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, bu gelişmeleri dikkate alarak yıldız isim için dudak uçuklatan bir bonservis bedeli belirledi.

İtalya'ya Dönmek İstiyor Ülkesinden 2 Talip Var

Sarı-kırmızılı takımla olan bağları kopma aşamasına gelen Zaniolo, İtalya'ya dönmek istediğini daha önce söylemişti. İtalyan basınındaki haberlere göre Fiorentina ve Napoli'nin tecrübeli futbolcuya talip olduğu öne sürüldü.

Aston Villa'nın satın alma opsiyonunu kullanmamasına kesin olarak bakılan Zaniolo için sarı-kırmızılıların talep ettiği bonservis de belli oldu. Calciomercato'daki habere göre Galatasaray, İtalyan futbolcunun bonservisinde indirim yapmıyor ve 25-30 milyon euro istiyor.

Bonservisine 15 Milyon Euro Ödemişti

Zaniolo'yu geçen sezonun devre arasında Roma'dan 15 milyon euro karşılığında Galatasaray kadrosuna katmıştı. 24 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile 2027'ye kadar geçerli sözleşmesi bulunuyor.

Aston Villa forması ile Zaniolo, tüm kulvarlarda 37 maça çıktı. Nicolo Zaniolo, inişli çıkışlı bir grafiğiyle çoğunlukla yedek kulübesinde oturdu ve takımına yalnızca 3 gole katkı sağladı.