Tüm Türkiye onları alkışladı

Tüm Türkiye onları alkışladı

Dünyada Koronavirüs salgınının ortaya çıkmasıyla birlikte Türkiye'deki sağlık personelleri bu virüse karşı çalışmaları hız kazandı. Böyle tehlikeli bir salgına karşı enfekte olma seviyesi en yüksek olan kişiler sağlık personelleri. Bu özverili çalışmanın karşılığında sağlık personeline bir nebze moral olabilimek adına sosyal medyada çalışma gerçekleştirildi.

'HER AKŞAM YAPILACAK'

Bu akşam vatandaşlar saat 21.00'da balkonlarına çıkarak sağlık personeline destek olmak için bir dakika boyunca alkışladı.

Koronavirüse karşı mücadele eden sağlık personellerine destek çalışması her akşam yapılacağı belirtildi.

BAKAN KOCA'DAN ÇAĞRI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "ALKIŞLAYALIM! NE KADAR ALKIŞLASAK AZDIR! Bugün saat 14'te Meclis'teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili Sağlık Çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim. Şimdi tam 21.00'da milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum." mesajını paylaştı.

'İYİ Kİ VARSINIZ'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Gece gündüz demeden, yorgunluk nedir bilmeden fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarımızı gönülden alkışlıyoruz. İyi ki varsınız " dedi.

TURGAY ERDEM'DEN DESTEK

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu etkinliğe katılım çağrısında bulundu. .

Erdem, "Sevgili Nilüferliler, saat 21:00'de balkonlarımıza çıkalım ve sağlığımız için hayatlarını tehlikeye atarak fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımızı 1 dakika boyunca alkışlayarak teşekkür edelim." paylaşımı yaptı.