Vekillik için istifa eden hocalarına video çektiler!

Vekillik için istifa eden hocalarına video çektiler!

Dün en çok konuşulan milletvekilliği için istifa sırasına giren bürokratlar oldu. İzmir’de Katip Çelebi Üniversitesi öğrencileri ise günün konusuna çektikleri kliple başka bir boyut getirdi.  Öğrenciler hazırladıkları klipte hocalarına tatlı bir sitemde bulunuyorlar.

Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin’in haftalar süren atışması hocaları milletvekilliği için istifa eden öğrencilere ilham kaynağı oldu. Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tancan Uysal’ın AK Parti’den adaylık için istifa etmesine üzülen öğrencileri klip hazırlayıp yayınladı.

Hocalarına tıpkı Candan-Beyaz atışmasına benzer sözler uyarlayıp “Kaalllllll.Hocam üniversitede kaaallll” diye seslendi. Klibi izledikten sonraki duygularını paylaşan Prof. Uysal ise şunları söyledi: “Dün akşam Facebook’tan beni tag’lemışler. Görünce çok mutlu oldum. Çok emek sarf etmişler çok çalışmışlar. Benim de onların bu güveni daha çok çalışmam gerekecek. Klipte en hoşuma giden bölüm ‘metro mu getireceksin’ oldu. Kampüse otobüs gelmiyordu. Gelmesi için çok çalıştım. Ulaşım konusunda yapılan eylemlerde öğrencilere destek oldum. Otobüsün gelmesi konusunda da çok çalıştım. Şimdi öğrencilerim çıtayı yükselterek metro talebinde bulunmuş klipte. Eğer milletvekili olursam metro’yu kampüse getirmek için çalışacağım. Onu da getiririz inşallah” dedi.