Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Yıllar süren taciz ve acı sonla biten bir hayat!

Senem B., Türkiye gündemine ilk olarak 2012’de gelmişti. Senem'in ve ondan 2 yaş küçük olan kardeşinin, babalarının cinsel istismarına uğradıkları ortaya çıktı. Yaşadığı travmanın izlerini bir türlü üzerinden atamayan ve psikolojik tedavi gören Senem B., önceki gün yaşamına son verdi.

Yayınlanma:
Yıllar süren taciz ve acı sonla biten bir hayat!

Senem B., Türkiye gündemine ilk olarak 2012’de gelmişti. Senem’in ve ondan 2 yaş küçük olan kardeşinin, babalarının cinsel istismarına uğradıkları ortaya çıktı. Yaşadığı travmanın izlerini bir türlü üzerinden atamayan ve psikolojik tedavi gören Senem B., önceki gün yaşamına son verdi.
Biyoloji bölümü öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Senem B., önceki gün İstanbul Kadıköy Marmara Üniversitesi Handan Ertuğrul Çağdaş Yaşam Kız Öğrenci Yurdu’nda kendisini asarak canına kıydı. Genç bir kızın girdiği bunalım sonucu intiharı olarak görülen olayın arkasından ise korkunç bir hikâye çıktı: Bir babanın kızına yönelik cinsel tacizi…

BABADAN KIZLARINA CİNSEL TACİZ

İLGİLİ HABER Yeni Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete’de Yayımlandı
Senem B., Türkiye gündemine ilk olarak 2012’de gelmişti. Senem'in ve ondan 2 yaş küçük olan kardeşinin, babalarının cinsel istismarına uğradıkları ortaya çıktı. Yaşadığı travmanın izlerini bir türlü üzerinden atamayan ve psikolojik tedavi gören Senem B., önceki gün yaşamına son verdi.

Kamuoyunda kısa süre de olsa yankı bulan olay, 2012’de Tokat Zile’de yaşandı. Senem B.’den 2 yaş küçük olan ve o dönem 16 yaşında bulunan kız kardeşinin vücudundaki morluklar, öğretmeninin dikkatini çekti. Babasının tacizine uğradığını söyleyerek her şeyi anlatan genç kız, cinsel işkence gördüğünü, buna annesinin de katıldığını, aynı şeylerin ablasına da yapıldığını anlattı.

EVDE YAPILAN ARAMADA DERİ KIYAFETLER, KIRBAÇLAR BULUNDU

Öğretmen, önce okul yönetimine, sonra da Tokat Emniyeti’ne durumu bildirdi. Şikâyet üzerine polis, astsubay olan baba Vedat B.’nin evinde arama yaptı. Arama, polisi de dehşete düşürdü. O dönem de basına yansıyan bilgilere göre evde, iki kızın görüntülerinin bulunduğu 100 kadar CD, kırbaçlar, dergiler, deri kıyafetler ve seks oyuncakları bulundu. CD’lerde şiddet dolu görüntüler olduğu anlaşıldı.

Baba ile anne, jandarma tarafından gözaltına alındı. Astsubay babanın çektiği görüntülerde de yer aldığı belirtilen anne, eşinin büyük kızıyla 6, küçük kızıyla 3 yıldır ilişki yaşadığını öne sürdü. Anne, “Beni öldürür diye şikâyette bulunamadım” dedi.

ASTSUBAY BABA İNKAR ETTİ

Astsubay baba Vedat B. ise suçlamaları inkâr etti. Kızlarını dövdüğünü, cinsel istismarda bulunmadığını öne sürdü. Evde bulunanlar sorulduğunda ise astsubay susma hakkını kullandı. Anne-baba cinsel istismar suçundan tutuklanarak cezavine gönderilirken, iki genç kız da devlet korumasına alındı, eğitimlerinin tamamlanmaları sağlandı.

ABLA ÜNİVERSİTEYİ KAZANDI, İKİ KARDEŞ FAZLA GÖRÜŞMEDİ

Abla Senem B., biyoloji öğretmenliği bölümünü kazanarak İstanbul’a gitti. Uzun süre psikolojik tedavi gördü, sürekli ilaç kullandı. Senem, kız kardeşiyle çok sık görüşmedi. Küçük kardeş de devletin korumasında eğitim aldı.

4 YIL SONRA CANINA KIYDI

Cinsel istismar suçundan tutuklanan anne-baba ise cezaevinden çıkamadı. Aradan 4 yıl geçti. 4’üncü sınıfa gelen ve seneye mezun olarak hayata atılacak olan Senem’in yaşadığı korkunç travma geçmedi. Kimi zaman gösterdiği dengesiz davranışlar yurtyetkililerinin de dikkatini çekti. Yaşadıklarını yurdun bir yetkilisiyle paylaştı. Ama hiçbir şey çare olmadı.Önceki akşam odada kimsenin olmamasını fırsat bildi, yaşamına son verdi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler