Aziz Yıldırım'dan şok açıklama!

Aziz Yıldırım'dan şok açıklama!

Başkan Aziz Yıldırım, kulüpler arasındaki gerginliğin sona ereceğini söyledi. İşte Yıldırım'ın röportajından önemli açıklamalar: "Adelet sağlandıktan sonra el sıkışacağız"

“Adaletin sağlanması için herkes eteğindeki taşları ortaya dökmeli. Geçmişe yönelik herkes yargılanmalı. Bu dava tekrar görülcek. Eninde, sonunda adalet sağlanacak. Bu olduktan sonra da dost olanlar birbirlerinin elini sıkacak.”

Yanal'ı ikaz ettim

"Aykut Kocaman ve Ersun Yanal’ın şampiyonlukta payı yok" demeciyle ilgili konuşan Aziz Yıldırım: “Yanal’ı ikaz ettim. Uymadı, ayrıldı. İsmail Kartal da bu camianın evladı. Hak ettiği için bu görevde. Bize şampiyonluğu getirecek.” "Bu medyanın yanlış bir yorumlamasıydı. Biz çocuklarımıza güveniyoruz. İsmail Kartal da bu camianın evladı. Bu camia için çok uzun yıllar çalışmış ve hak ettiği için bu göreve gelmiştir. Onun çalışkanlığı ve oyuncuların birbiri ile yardımlaşması bize şampiyonluğu getirecek. Bu konuda yine en güçlü aday biziz."

Kaset olayı

"Kimse merak etmesin. Bu konuda bir hazırlığım ve açıklamam var. Kamuoyuna gerekenleri söyleyeceğim." 1 milyon üye 110 milyon Lira
“Barcelona reklam almayınca ‘Büyük Kulüp’ biz almayınca ‘F.Bahçe almadı’ oluyor. Ay sonunda 1 milyon üye projesinin tanıtımını yapacağız. Forma satarak bütçe dengesini sağlamaya çalışıyoruz. Amaç 110 milyon TL’nin üzerine çıkmak.”

"Ay sonunda bir tanıtım yapacağız. Kamuoyuna projemizi duyuracağız. Bu arada da şubeleri kuruyoruz. Şubeler oldukça oraya üyeler giriyor. Hem normal üye, hem de temsilci üyelerle yeni üyeler oluşmaya başladı. İkisi için de çalışmalarımız oluyor. Sicil ve Balotaj Kurulu talepleri almaya başladı. Bu nedenle yarın (bugün) Antalya’ya gidiyorum. Sporcularımız imza töreni yapacak. Akşam da Antalya Fenerbahçeliler Derneği’nin şampiyonluk kutlamasına katılacağız. Hem de orada üye talepleri alacağız. Ekim ayının başında Türkiye çapında ne kadar üye alacağımızı göreceğiz." "Türkiye’de spor kulüplerinin bütçelerinin dengelenmesi gerek. Finansal Fair Play kriterleri var. Hem UEFA, hem TFF bunlara dikkat ediyor. Fenerbahçe kulübünün bir bütçesi var. Forma satarak bu bütçenin dengesini sağlamaya çalışıyoruz. Diyelim ki 35 milyon dolar gelirimiz var. Ama Feneriumlar’dan çok daha yüksek bedeller alıyoruz.

Geçen sene 80 milyon TL gelir elde ettik. Bu sene bu gelir hedefimiz 110 milyon TL’nin üzerine çıkmak. İlk ayda yani Ağustos’ta 13 milyon TL’nin üzerinde satış oldu. Bu ay ve Ekim’de yapılacak daha iyi çalışmalarla yıl sonuna geldiğimizde 110 milyon TL rakamını geçeceğiz. Sponsor gelirinden ve eksilen kaynaklardan kaybettiğimizi taraftarın desteğiyle bir şekilde kapatacağız." "Gelecek sezon çok daha yüksek bir bedel isteyeceğiz. Şu an rakam vermek istemiyorum ama gelecek sezon da forma reklamı almayabiliriz. Formamızı sponsorlara veririz, vermeyiz. Bir şey diyemem. O günkü şartlara bakacağız. Kulübün hakkını ve değerinin ne olacağını belirlemek için bunu yaptık. Stat ismi için de bu geçerli. Stadın adını da küçük bedellere vermeyiz."