"Başkan Yıldız 48 saat uyutulacak"

"Başkan Yıldız 48 saat uyutulacak"

Bursa'yı sarsan silahlı saldırı olayında flaş gelişme yaşandı.Makamında zabıta memuru Fevzi Bekar'ın silahlı saldırısı sonucu yaralanan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın ameliyattan çıktığını Bursa Valisi Münir Karaloğlu açıkladı.

Hastane önünde bekleyen habercilerin soruları üzerine Vali Karaloğlu, " Belediye başkanımız ameliyattan çıktı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. Durumu ciddiyetini koruyor" diye konuştu.

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA GELDİ..


Cüneyt Yıldız’ın ameliyatını gerçekleştiren Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi beyin ve sinir cerrahi uzmanı Prof. Dr. Murat Göksel, ameliyatın ardından basına açıklamalarda bulundu.

Kritik süreç sürüyor

Operasyonun başarılı bir şekilde sona erdiğini ve merminin çıkartıldığını ifade eden Göksel, “Yaralılar hastanemize saat 16:05’te geldi ve hemen ameliyata alındı. Saat 19:30’da da ameliyatın ardından yoğun bakıma aldık. Şu anda Cüneyt Yıldız’ın durumu stabil. Beyninde ciddi yapısal tahribat oluşmuş. Gerekli müdahaleleri yaptık, kanamayı koruma altına aldık fakat önümüzde krtik 48-72 saat var. Bu süreçte uyutulacak. Hayati tehlikesi devam etmekti” dedi. Başhekim yardımcısı Hatice Alkan Akdağ ise diğer yaralı Yener Şimşek hakkında bilgi vererek, “Batın bölgesinden yaralı olarak gelen hastamızın durumu şu an da iyi. Uyanmasını bekliyoruz” dedi.