Berteks, yeni akustik perdesi ile Techtextil 2017'de

Berteks, yeni akustik perdesi ile Techtextil 2017'de

50’den fazla ülkeden bin 500’e yakın iplik, hazır giyim, kumaş ve makine üreticisinin yer aldığı ve yaklaşık 40 bin kişinin ziyaret ettiği Techtextil Fuarı, bu sene 9-12 Mayıs tarihlerinde Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşti.

Berteks; akustik perde, solar perde, enkapsülasyonlu ve özel kaplamalı kumaşları ile fuara katılarak, çalışmalarını katılımcılarla buluşturdu.

Teknik tekstilde markalaşmış olan Techtextil Fuarı’na bu sene olduğu gibi önümüzdeki senelerde de katılacaklarını belirten Berteks A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Berk Noyan, “Sektörümüzde oldukça önemli bir fuara katılarak, dünyanın her yerinden teknik tekstil konusunda bilinçli ziyaretçiler ile buluştuk. Yerinde kurmuş olduğumuz Ar-Ge Merkezi ile her gün üretimimize yenilikler ekliyoruz. Devir teknoloji devri. Bizlerde bunun bilincinde alt yapımızı kurduk ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sesin kontrolünü sağlayan akustik perde kumaşlarımız fuarda ilgi gören çalışmalarımızdan birisi olmuştur. Gün ışığını istediğiniz kadar evinizin içine sokarken şimdilerse ise perdede gün ışığını enerjiye dönüştürme çalışmalarımız var. Berteks Ailesinde yer alan tüm çalışanlarımız ile öncü olduğumuz sektöre yenilikler katmaya devam edeceğiz” dedi.