Beşiktaş'tan Rıdvan Dilmen'e jet yanıt!

Beşiktaş'tan Rıdvan Dilmen'e jet yanıt!

Metin Albayrak, Slaven Bilic'in sezon sonunda siyah-beyazlı takımı bırakacağı yönündeki açıklamaların takımı karıştırmak için yapılan kasıtlı hareketler olduğunu belirterek, bu söylentilerin zamanlamasını da manidar olarak değerlendirdi.

"BILIC'İ KESİNLİKLE BIRAKMAYACAĞIZ"

Beşiktaş Basın Sözcüsü, "Bilic ile şampiyonluğa koştuğumuz bir ortamda çıkartılan söylentilerin hangi amaca hizmet ettiğini kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Sezon sonunda hocamızı bırakma düşüncemiz kesinlikle yok" diye konuştu.

Albayrak taraftarların bu söylentiler inanmamasını isteyerek, "Takım olarak müthiş bir şekilde kenetlendiğimiz ,ligde lider durumda olduğumuz, UEFA Avrupa Ligi'nde de Liverpool ile çıkacağımız önemli bir maç arefesinde bu tarz söylentilerin kasıtlı olarak çıkartılmasını şiddetle kınıyoruz ve değerlendirmesini futbol kamuoyunun iyi bir şekilde yapmasını istiyoruz. Taraftarlarımızı da böyle söylentilere kesinlikle inanmamaları konusunda uyarıyoruz" ifadelerini kullandı.

"BU SÖYLENTİLER TAKIMI KARIŞTIRMAK İÇİN"

Metin Albayrak, bu söylentilerin kasıtlı olarak takımı karıştırmak için çıkarıldığını savunarak, "Bu takımı iki yılda hocamız Bilic ile beraber oluşturduk ve uzun vadeli planlar yaptık. Şimdi niye bir anda yaptığımız her şeyi yıkalım ki? Kendisi ile sezon bitiminde masaya oturacağız ve kesinlikle anlaşacağız. Hocamızı bırakmayacağız. Bilic ile daha önce bu konuları konuştuk ve kendisiyle 'hem şampiyonluğa hem Avrupa Kupasına odaklandığımız için 'Sözleşme konusu ile meşgul olmayalım, sezon sonu mutlaka anlaşırız' diyerek, bu konuyu sezon sonuna bıraktık. Bir kez daha tekrarlıyorum, bu söylentiler takımı karıştırmak için kasıtlı olarak çıkartılıyor. Atiba'yı da bırakmayacağız ve kesinlikle yeni sözleşme yapacağız" dedi.

"BEŞİKTAŞ HAKEMLE KAZANDI ALGISI YARATMAYA ÇALIŞIYOR"

Takımın bu sezon Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki şanssızlığını kırıp Bursaspor'u geriden gelerek yenmesinin önemli olduğunu belirten Metin Albayrak, maçın hakemi ile ilgili eleştirilere ise "Hakem Fernandao'nun kırmızı kartını verse belki de maç orada kopacak. Ama her şey bizim attığımız penaltıya bağlanıp hakemle kazandığımız algısı yaratılmaya çalışılıyor. Üstelik Bursaspor'un attığı gol de net ofsayt. Bunlar değerlendirilmiyor ve 'Beşiktaş penaltı ile kazandı' denilerek algı yaratılıyor. Aleyhimize verilen kırmızı kartlara, penaltılara baksınlar ondan sonra konuşsunlar" yanıtını verdi.