Beyonce maçı gölgede bıraktı

Beyonce maçı gölgede bıraktı

Beyonce'yi PSG-Barcelona maçında gören futbolseverler espiriyi patlattı: Beyonce’nin Passolig’i var galiba.

Dünya Kupası geride kaldı. Futbol heyecanı liglerin başlamasıyla farklı bir boyuta ulaştı. Bir yandan da Avrupa futbolunun zirvesi olan şampiyonlar ligi de bu heyecanı daha üst seviyelere taşırken neden 1 numaralı organizasyon olduğunu tribünlerdeki seyirci kitlesi ve özel misafirleriyle bir kez daha gözler önüne serdi.

Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda birbirinden önemli yıldızlar tribünde maçları izlerken en büyük dikkati ABD’li sanatçı Rihanna çekmişti. Jennifer Lopez’in müzikleriyle başlayan bu futbol coşkusu Rihanna’nın futbol aşkıyla zirveye çıkarken, Şampiyonlar Ligi ile birlikte bu isimlere Beyonce de katıldı. Dün akşam oynanan Paris Saint-Germain – Barcelona maçında eşi Jay Z ile birlikte VIP tribününe misafir olan Beyonce, futbolda marka değerinin ne kadar önemli olduğunu yeniden hatırlattı. David Beckham gibi bir futbol fenomeni ile birlikte maçı izleyen Beyonce, taraftarların olduğu kadar TV başından maçı izleyenlerin de oldukça dikkatini çekti.

Boş tribünlere oynayan ligimizi düşündükçe bu tip isimlerle futbol değerlerini üst seviyelere taşıyan kulüplerin durumu sosyal medya kullanıcılarını da harekete geçirdi.

İşte sosyal medyada yer alan mesajlardan bazıları;
-Tribünde Beyonce, sahada Messi… Hep Şampiyonlar Ligi olsa da izlesek
-Beyonce’yi görünce dondum kaldım. Bir de bizim tribünlere bak.
-Beyonce’nin Passolig’i var galiba.
-Futbol neymiş PSG-Barça maçını izleyince yeniden hatırladım.
-Beyonce, Beckham, Messi, Neymar… Değerin varsa hepsi var.