Bursa'da Define Arayan 3 Kişi Mağarada Zehirlendi

Bursa'da Define Arayan 3 Kişi Mağarada Zehirlendi
İznik ilçesinde gerçekleşen olayda, define aramak için girdikleri mağarada gazdan etkilenerek hayatını kaybeden 3 kişinin cesetleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bursa'nın İznik ilçesinde define aramak için girdikleri mağarada gazdan etkilenen 3 kişi hayatını kaybetti. Teyfik Ö. (68) ve oğlu Okan Ö. (42) ile İbrahim E. (38), mağarada define aramak için gittiler.

Olay, kırsal Gürmüzlü Mahallesi Karadere mevkisindeki mağarada meydana geldi. Yanlarında jeneratör bulunan 3 kişi, kayanın dibinden 5 metre derinlikte kazı yaptıktan sonra mağaraya girdi. Ancak bir süre sonra kişilerden haber alınamayınca yakınları durumu jandarmaya bildirdi.

magarada-olduler2.jpg

İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi (UMKE), Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve 112 Acil Sağlık ekipleri, mağarada bulunan 3 kişinin cansız bedenlerine ulaştı. Gazdan zehirlenerek hayatını kaybettiği değerlendirilen 3 kişinin cesetleri, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Jandarma ekiplerinin mağaradaki incelemeleri devam ediyor.