Bursa'da İngilizce Öğretmeni Evinde Ölü Bulundu

Bursa'da İngilizce Öğretmeni Evinde Ölü Bulundu
Bursa'nın Gemlik ilçesindeki Celal Bayar Anadolu Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan 54 yaşındaki Gaye Kayan, ailesiyle birlikte yaşadığı evinde ölü bulundu.

Bursa'nın Gemlik ilçesindeki Celal Bayar Anadolu Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Gaye Kayan, ailesiyle birlikte yaşadığı evinde hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın 3. katında yaşanan olayda, Gaye Kayan sabah saatlerinde kendi yatağında hareketsiz bir şekilde bulundu. Kendisini bulan annesinin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak yapılan müdahalelere rağmen Gaye öğretmenin yaşamını yitirdiği belirlendi.

54 yaşındaki Gaye Kayan'ın bekâr olduğu ve daha önce herhangi bir ciddi sağlık sorunu yaşamadığı biliniyor. Ancak olay yerinde yapılan ilk incelemede kalp krizi sonucu öldüğü tahmin ediliyor.

Otopsi İçin Adli Tıp Kurumu'na Gönderildi

Ölüm sebebinin netleştirilmesi amacıyla Gaye Kayan'ın cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.