Bursa'da Otomobilin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti İki Çocuğu Yaralandı

Bursa'da Otomobilin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti İki Çocuğu Yaralandı
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucunda, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan bir kadın hayatını kaybetti, iki çocuğu ise yaralandı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan bir kadın ile iki kızı otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Anne Tuğba Çival (38), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, kızları Rabia (14) ve Merve Çival (7) ise tedavi altına alındı.

Fevzi Çakmak Caddesi'nde meydana gelen kazada, Recep Ö. idaresindeki 16 AZV 313 plakalı otomobil, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan anne ile kızlarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan anne ve kızları, olay yerine gelen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ancak, anne Tuğba Çival yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

bursada-trafik-kazasi2.jpg

Küçük kızı Merve Çival'in durumunun ağır olduğu öğrenilirken, sürücü Recep Ö. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, anne ile iki kızının yaya geçidinden geçmeye çalıştıkları sırada otomobilin çarpması sonucu savrularak yaralandığı gözüktü.