Bursa'da Polisten Kaçan Şüpheliyi Esnaf Yakaladı

Bursa'nın Çırpan Mahallesi'nde dün akşam yaşanan olayda, bir iş yeri sahibi olan İshak Kukaroğlu, polis ekiplerinin takibinde olan bir şüpheliyi yakalayarak gözaltına alınmasını sağladı.

Bursa'nın Çırpan Mahallesi'nde dün akşam yaşanan olayda, esnaf İshak Kukaroğlu, işletmesinin önünde otururken polis ekiplerinin bir şüpheliyi kovaladığını fark etti. Aniden harekete geçen Kukaroğlu, şüphelinin üzerine atlayarak polisin yakalamasına yardımcı oldu. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Çırpan Mahallesi Bahçe Sokak'ta meydana geldi. İshak Kukaroğlu, oturduğu yerden kalkıp şüphelinin üzerine atladı, şüpheli yere düşerek polis ekiplerince gözaltına alındı. Kukaroğlu, yaşananları şu sözlerle anlattı:

polisten-kacan-supheliyi-yakaladi2.jpg

"Oturdum, çayımı içiyordum. Aşağıda bir hareketlenme olduğunu gördüm. 2 polis arkadaş birini kovalıyordu. Ben de burada müdahale etme gereği duydum. Bunu buradan geçirmeyeyim dedim. Etkisiz hale getirip polis ekiplerine teslim ettim. Arkadaşlar güvenlik kamerasını sosyal medyaya atmış. Ondan haberim yoktu. Büyütecek bir şey yok. Bu her Türk vatandaşının yapması gereken bir olay. Bu konuda duyarlı olmak lazım. Görenler arayıp tebrik etti. Güzel bir hareket olduğunu söylediler."