Genç Kurye Bıçaklı Saldırıda Hayatını Kaybetti

Genç Kurye Bıçaklı Saldırıda Hayatını Kaybetti
Balıkesir'in Karesi ilçesinde kuryelik yaparken bıçaklı saldırıya uğrayan genç bir üniversite öğrencisi, yaşamını yitirdi.

Balıkesir'de bir üniversite öğrencisi olan ve kuryelik işiyle geçimini sağlayan A.E.A. (20), merkez Karesi ilçesinde bir siparişi teslim etmek için gittiği noktada, henüz belirlenemeyen sebep yüzünden E.Ö.'nün (17) saldırısına uğradı.

A.E.A., saldırı sonucunda vücuduna aldığı 10 bıçak darbesiyle olay yerinde hayatını kaybetti. Cenazesi, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Genç kuryenin ailesinin Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşadığı öğrenildi.

Alkollü olduğu belirtilen saldırgan E.Ö., olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Ancak daha sonra polis ekipleri tarafından saklandığı yerde bulunan E.Ö. ve babası O.Ö. gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli E.Ö.'nün kasten yaralama ve tehdit gibi 6 ayrı suçtan kaydının bulunduğu belirtildi.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili üzüntüsünü dile getirdi. A.E.A.'ya Allah'tan rahmet dileyen Vali Ustaoğlu, şüphelilerin emniyet tarafından yakalandığını belirtti.