Hayırsever İş İnsanı 200 Bin TL Değerindeki Elektrik Faturalarını Ödedi

Hayırsever İş İnsanı 200 Bin TL Değerindeki Elektrik Faturalarını Ödedi
Bursa'nın yardımsever iş insanlarından biri, kış aylarında elektrik faturalarını ödeyemeyen 400'den fazla ailenin yardımına koştu.

Bursa'da yaşayan bir hayırsever iş insanı, maddi sıkıntı içinde olan 400'den fazla aileye umut oldu. Elektrik faturalarını ödeyemeyen ve bu durumdan etkilenen ailelerin yardımına koşan iş insanı, toplamda 200 bin TL değerindeki fatura borcunu karşıladı.

Uludağ Elektrik firması tarafından yapılan açıklamaya göre ismi açıklanmayan cömert iş insanı, yardıma muhtaç ailelere destek olmak amacıyla firmayla iletişime geçti. Firmanın yetkilileri de hemen harekete geçerek ödeme güçlüğü çeken aileleri belirledi.

Şirket yetkilileri öncelikli olarak sosyal yardım alan, ödeme güçlüğü çeken ve evinde tıbbi cihazlara bağlı hastası olan aileleri tespit etti. Ardından, iş insanına bu ailelerin durumu ile ilgili bilgi verildi.

Yardımsever iş insanı, 400'den fazla abonenin üzerindeki ekonomik yükü hafifletmek adına harekete geçti. Toplamda 200 bin TL'nin üzerindeki 600 faturayı ödeyerek ailelere önemli bir maddi destek sağladı.