İnegöl Belediyesi Yarıyıl Tatilini Eğlence Dolu Aktivitelerle Taçlandırıyor

İnegöl Belediyesi Yarıyıl Tatilini Eğlence Dolu Aktivitelerle Taçlandırıyor

Başkan Alper Taban'ın önderliğinde gerçekleştirilen etkinlikler, çocuklara unutulmaz bir tatil deneyimi sunmayı hedefliyor. İnegöl Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikler, 20 Ocak Cumartesi günü "Oyun Arkadaşım" çocuk tiyatro oyunu ile başladı. Beşinci Mevsim Kültür ve Sanat Merkezi'nde sergilenen tiyatro oyunu, 6-12 yaş arasındaki çocuklara keyifli anlar yaşattı.

Başkan Taban'dan Davet: "Çocuklarımızın Yanındayız"

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yıl boyunca her yaş grubuyla bir araya gelerek çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Yarıyıl tatilinde de çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri için özel programlar hazırlandığını ifade eden Başkan Taban, "İnegöl Belediyesi olarak çocuklarımızın her zaman yanındayız. Onlar dönem içinde çok çalıştılar, şimdi ise yarıyıl tatilinde dinlenmeyi ve eğlenmeyi hak ettiler. Bizler de 6-12 yaş grubu çocuklarımız için birbirinden farklı beş etkinlik düzenleyerek onlarla birlikte olacağız. Tüm çocuklarımızı etkinliklere bekliyoruz. İyi tatiller diliyorum." dedi.

Etkinlikler 2 Şubat'a Kadar Devam Edecek

İnegöl Belediyesi'nin yarıyıl tatiline özel hazırladığı etkinlikler, 24 Ocak'ta başlayarak 2 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecek. Etkinlik Programı:
  • 24-25-26 Ocak: Kültür Bakanlığı Çömlek Ustası Salim Yaşar eşliğinde Çocuk Çömlek Atölyesi (Saat: 11.00 - 13.00 ve 14.00 - 17.00) - Kent Müzesi.
  • 26 Ocak (Cuma): Türk Gölge Oyunu "Karagöz'ün Rüyası" Sergileniyor (Saat: 14.00) - Kent Müzesi Konferans Salonu.
  • 27 Ocak (Cumartesi): Burhan Öztoprak Bubble Show Gösterisi (Saat: 14.00) - Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi.
  • 30-31 Ocak - 01 Şubat: "Kapı Süsü Yapımı, Geri Dönüşüm Atölyesi" Baskı Tasarım Atölyesi (İki seans halinde) - İnegöl Belediyesi Kent Müzesi.
  • 02 Şubat (Cuma): Türk Gölge Oyunu "Karagöz'ün Altınları" Oyunu (Saat: 14.00) - Kent Müzesi Konferans Salonu.