Mustafa Bozbey'den Olaylı Atama Hakkında Açıklama Geldi

Mustafa Bozbey'den Olaylı Atama Hakkında Açıklama Geldi
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, son günlerde gündemi meşgul eden atama kararıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yerel seçimlerin ardından belediyenin iştiraki olan bir şirkete yeğenini yönetim kurulu başkanı olarak ataması ve ardından bu karardan vazgeçmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Gazetecilerle bir araya gelen Bozbey, konuya açıklık getirerek, "Halkımızın hassasiyetlerini anlıyorum. Bunun için daha netleşmemiş, süreci tamamlanmamış konunun bu kadar kamuoyunun gündemine gelmesini elbette önemsiyorum. Bu konuyla alakalı gereğini yaptığımızı kamuoyunun bilmesini istiyorum." dedi.

Bozbey, liyakat ve deneyimli kadrolara vurgu yaparak, "Ülkemizdeki ve kentimizdeki değişim ve gelişimden yana gösterilen büyük isteğin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak, oy veren ya da vermeyen tüm Bursalıların belediye başkanı olacağımı sizlerin huzurunda tekrarlamak ve söz vermek istiyorum. Kentimizin sorunları için yapıcı çözümler bulurken asla ayrımcılık yapmayacağız. Hizmetlerimizi ortak akılla ve kapsayıcı bir şekilde yapacağız." şeklinde konuştu.

Bozbey, son olarak, "1 Nisan sabahı hemşehrilerimizin takdiri ile gülümseyen Bursa sabahına uyandığımızdan bu yana gelişmeleri sizlerle paylaşmak için biraradayız. Bu vesileyle bizi bu göreve layık gören tüm vatandaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.