Zett + ‘dan görkemli açılış
Türkiye genelinde 12. mağazasıyla Zett+ açılışı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Yıldız ve çok sayıda misafirin katılımıyla gerçekleşti. Kurdele kesiminde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ZettPlus’ın fark yaratan tasarımları ve yaşam konsepti temasıyla Bursa’ya önemli bir armağan olduğunu belirtirken Bursa’ya değer katan her projenin destekçisi olduğunu sözlerine ekledi. Bursa büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık ise, farklı konseptiyleZettPlus’ınözel bir çabanın ürünü olduğunu belirterek bu çabanın karşılığını bulması dileklerinde bulundu.

ZettPlus’ın ortağı aynı zamanda mimarı Zeynep Varol Aksoy ise Zett’in 2000 yılından bu yana mimari yaklaşımıyla fark yarattığına değinerek, ‘Biz bu farkımızıtüm ürünlerimize ve Zett mağazalarımıza taşıdık. Ancak Zett Plus bu anlamda birçok ilki içinde barındırıyor. Müşterilerimiz mağazamıza geldiklerinde mobilyadan aksesuara, halıdan, aydınlatmaya, yataktan farklı dekorasyon ürünlerine kadar yaşam alanlarını oluşturan tümfarklı ürün çeşitlerini birbiriyle uyumlu şekilde birarada bulabilecekler. MikasaMoor, Halsa, Apex, Eko ve Empera gibi özel markaların ürünleri bu çatı altında birleşti. Bunun yanında Bursalıların çok sevdiği bir marka olan Siesta’nın lezzetlerini Zett’in mekan yaratmaktaki ustalığıyla birleştirdiğimiz cafe/restaurantımız sayesinde alışverişlerini kısa bir kahve molası yada keyifli bir yemekle noktalayabilecekler. Biz tüm bu olanakları bir arada sunduğumuz konseptimizle hem ilk olmanın gururunu, hem de tüm müşterilerimizin hayatına bir artı daha katmanın keyfini yaşıyoruz ’ Dedi.
ZettPlus’ın bünyesinde Zett mobilya ürünleri dışında; Cafe/Restaurant’ da Bursa’nın bilinen ve sevilen firmalarından Siesta, aksesuar’ da MikasaMoor, İsveç’li yatak firması Halsa, halıda Apex, Eko ve Emperave özel masif koleksiyonu bulunuyor.