Bursa'da metro işkencesi!

Bursa'da metro işkencesi!
Bursa’da şiddetli lodos nedeniyle devrilen vincin, hatların yanı sıra raylara da zarar vermesinin ardından Bursalı vatandaşların mağduriyeti devam ediyor. 



Ancak dün akşam,  Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy yaptığı açıklamada, 3 Şubat Salı günü sabahtan itibaren Demirtaşpaşa İstasyonu ile Üniversite ve Emek arasında ulaşımın yapılabileceğini vurgulamıştı. Yine açıklamasında,  hattın Duaçınarı İstasyonuna kadar olan bölümünün de 3 Şubat Salı sabahına açılmasının hedeflendiği kaydetmişti.  Duaçınarı – Arabayatağı İstasyonları arasındaki sorunun da bir an önce çözülüp, hattın Arabayatağına kadar olan bölümünün en kısa zamanda ulaşıma açılması hedefllendiğini belirtmişti.



Ancak bu sabah metro istasyonlarına giden vatandaşlar büyük şok yaşadı. Üniversite yönünden gelen metro vatandaşları Nilüfer istasyonunda bırakınca, halk isyan etti. Otobüs seferleri de aksaynca duraklar da uzun kuyruklar oluştu.

Yoğunluk trafikte de etkili olunca vatandaşlar işlerine gitmekte zorlandı. Ancak BURULAŞ'tan metro seferlerinin son durumuyla henüz hiç bir açıklama yapılmadı. 

Özge Comba Alkış