Bursagaz yeni binasında hizmete devam ediyor!

Bursagaz  yeni  binasında hizmete devam ediyor!

Enerji sektöründe yenilikçi yaklaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren EWE AG’nin en büyük Türkiye yatırımı olan Bursagaz, geçtiğimiz aylarda taşındığı Esentepe Kavşağı’ndaki 
Yeni binasında yer alan Müşteri Merkezi noktasında Bursa halkına hizmet vermeye devam ediyor. 

 

Bursagaz, yeni hizmet binasında yer alan müşteri merkezinde, uzman müşteri temsilcileri ile ilk abonelik müracaat işlemlerinin sıkıntısız halledilmesini sağlıyor.

Ayrıca,talep öneri ve şikayet kayıtlarına da burada çözüm üreten Bursagaz, ilk müracaat işlemlerinin dışındaki her türlü işlem için ‘Ofissiz Hizmet’ anlayışıyla Bursagaz ofislerine gelmeden, Çağrı Merkezi üzerinden 7/24 destek alınabilmesine olanak tanıyor. Ofissiz Hizmet,, 
sözleşme, sözleşme iptal, tesisat randevu ve benzeri işlemleri bulunduğunuz yerden telefon ile yapabilme imkanı sunuyor.  Ayrıca, çağrı merkezi ile aynı zamanda her türlü talep, öneri ve şikayet bildirimleri kayıt altına alınarak çözüm üretiliyor.   



 

Bursagaz, ‘Şirketlerin sahip oldukları en temel değerlerden birisi müşterileridir.’ vizyonu ile müşteriye sunulan katma değerin en üst seviyeye çıkarılmasını hedefliyor. 
Çağrı merkezi, yüz yüze ve online olmak üzere tüm iletişim kanallarında hizmetlerine devam eden Bursagaz, müşterilerine sunduğu kaliteli hizmet anlayışını ilk abonelik işlemlerini yapabileceğiniz yeni binasındaki temas noktasında da sürdürüyor.